Prosim mohol by mi niekto helpnúť... ohľadom jednej staršej hry strategickej... Nejaké črty hry: Taký modrí panáci vytvárali manu za ktoru som potom kupoval dalších modrích panákov ... premienali sa na taký modrý trojholník a za 40 many som kupil dalšieho
potom sa tam tak robili vojaci že týchto 4 pandrlakov som pozadil na také 4 políčka a z toho som vytrvoril tú budovu.. bol by som rád keby mi poradíte..
Ja si pamätám na jednu superhru, volala sa Knights and Merchants, musel si najprv vybudovať hospodárstvo a potom armádu + udržiavať armádu, nevolníkov, drevorubačov, kamenníkov....dáavť im jesť a tak....
@henkone na bomby mi šibe jak furt , niet zač, som rád že som mohol pomoct, ja som to zhánal ešte dlhšie a potom kým sa mi to podarilo stiahnuť... len som nemal s kým vyskusat multi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja si pamätám na jednu superhru, volala sa Knights and Merchants, musel si najprv vybudovať hospodárstvo a potom armádu + udržiavať armádu, nevolníkov, drevorubačov, kamenníkov....dáavť im jesť a tak....
proste parádna hra na logiku.
úplne ma dostala