....že ste odmietli niekoho kto o vás mal záujem, napriek tomu že sa vám páčil? Ak áno, prečo? Nenapadlo vás s odstupom času, či ste tomu človeku nemali dať šancu?
ano, dokonca cloveka, ktory sa mi roky pacil. a preto, ze som bola, aj ked cerstvo, vo vztahu. a ukazalo sa to ako velmi spravne rozhodnutie, ktore rozhodne nelutujem.
ano, stalo sa to preto, lebo som sa vtedy rozhodovala medzi 2 chalanmi a tento jeden bol mladsi, byvaly mojej kamosky a akosi velmi naliehal na sex. cize vyhral ten druhy a s nim som dodnes, cize nemyslim, ze som mu mala dat sancu.
Aj áno aj nie. Ak áno, tak preto, lebo som vedela, že ma má radšej (ok, nie radšej - INAK rád) ako ja jeho. A že by mu to asi ublížilo, a to som nechcela. Možno keby som mu ublížila vtedy, na začiatku, bolo by to lepšie, lebo by ho to rýchlo prešlo.
@hoperpohroma Ale keď som zadaný tak už mám svoju lásku. A ten zvyšok budem znieť bezcitne ale to sú len pochabosti pre slabomyselné nevyrovnané povahy to mi nahrozí.
@creeson ved ale ked mas lasku a ked sa ti niekto paci to je hadam rozdiel O______O
nie, nemam, lebo mna nikdy nikto kto by sa mi pacil nebalil, potom som stretla svojho priatela s ktorym som dodnes a odvtedy ma zas nikto ktraktivny nebalil
Stalo sa mi to už viac krát. Ale keby som im dala hociakú šancu, oni by sa určite po čase zaľúbili a ja nie. Proste viem, že ja určite nie, aj keď sympatie tam boli. A ja som im nechcela ublížiť...
Stalo sa a nebolo to ľahké odmietnúť,pretože sympatie boli veľké ale vzhľadom nato,ako som ho videla aký je v skutočnosti som povedala STOP a nechcela som pokračovať v klamaní samej seba...skončilo by sa to rýchlo a po krátkej dobe by som bola ja tá Sklamaná
ano prave nedavno. asi som sa moc obavala ze to skonci zle no a aj takto to skoncilo zle lebo sa nebavime takze moja expertnost na dojebanie veci sa zas overila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
lebo mi isiel autobus
ale to preto ze bol opity a smutny a aj vo vztahu
a ja som nemala chut zase dakomu liezt do kapusty, z toho som uz dufam vyrastla
Inak máš už skúsenosi s niečim podobným?
aj ma napadlo,ale bola som aj rada,ze som mu ju nedala,bo by som v nom zivila len marne nedeje a tazsie by som sa ho zbavovala...tak naco?
nie, nemam, lebo mna nikdy nikto kto by sa mi pacil nebalil, potom som stretla svojho priatela s ktorym som dodnes a odvtedy ma zas nikto ktraktivny nebalil
prosim zopakovat?
ex ma chcel s5 ...ale ja už som mala iného...dalo mi zabrať, aby som odolala jeho vábeniu bo ma to k nemu ťahalo nas5..
á odvtedy som už veľakrát premýšľala či som sa nemala vrátiť...
lebo už som mala iného
jj