od oktobra budem byvat na internate, kde su sprchy iba na chodbe. Pozeral som nejake obrazky a vizera to tam dost zle! Poradte mi prosim ako to zvladate, ak mate nejake skusenosti. A co robite za ucelom ochrany zdravia pri sprchovani.
keď zvláda kolej moja kamoška, kde sú sprchy na chodbách, a tú maličkú snahu o rozdelenie na pánske a dámske aj tak nikto nerešpektuje, a závesy sú tam tak... na začiatku týždňa... potom to zvládne každý
u nás to vyzeralo tiež dosť zle.... najmä ten "chutný" pohľad na vlasmi upchatý odtok, z ktorého sa voda namiesto dnu, valila von plus ten adrenalín, že ti dovnútra večer vbehne nejaký nacapkaný nadšenec
ale tak prežili sme 8) spoločné sprchy a wcká na chodbe nie sú žiadna tragédia...ber to tak, že tam budeš tráviť len minimálny čas, ktorý stráviš na intráku....a ako ochranu zdravia si určite zober šľapky.... ak nie si nejako špeciálne precitlivený a nechystáš sa si do sprchy volať nejakú spoločnosť,inú ochranu pri tom sprchovaní nebudeš potrebovať
Na átriákoch sú spoločné sprchy. Na jednej chodbe sú 2 + 2 na opačnom konci chodby. A sú zrekonštruované väčšinou. A ktoré nie sú, tak ich rekonštrujú tieto prázdniny. Nie je to také hrozné, každý deň to tam upratuje teta upratovačka, tak sa to dá prežiť. A jasné, bez šlapiek ani na krok!!
A ak budeš bývať na Šturáku, tak tam sú sprchy na bunkách, čiže sa o to budete starať vy. A to už si hádam budete udržiavať v norme a každý si po sebe poupratuje
Viac to žije jednoznačne na Átriákoch, pretože tam máš veľké terasy (spojené balkóny) a tam sa každý stretáva.. spoznáš veľa nových ľudí, budete behať po streche a pod.
To ti závidím. Cez prázdniny minulé som bola na Masarykovej koleji v Dejvicích a nádherný intrák... Ten tvoj je myslím hneď kúsok nižšie pri kruháči kde je aj KFC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ak máš nejaké šľapky a neveľmi sa dotýkaš stien (a ideálne tam chodíš v čase, keď tam /takmer/ nikto nie je), tak sa to dá
ale tak prežili sme 8) spoločné sprchy a wcká na chodbe nie sú žiadna tragédia...ber to tak, že tam budeš tráviť len minimálny čas, ktorý stráviš na intráku....a ako ochranu zdravia si určite zober šľapky.... ak nie si nejako špeciálne precitlivený a nechystáš sa si do sprchy volať nejakú spoločnosť,inú ochranu pri tom sprchovaní nebudeš potrebovať
vždy čítam internet.....a teraz som bol dosť zaskočený z novej možnosti virtuálnej hygieny
@3 @4 @5 No na dievčenskom intráku sa môže zohýbať dosýta
A ak budeš bývať na Šturáku, tak tam sú sprchy na bunkách, čiže sa o to budete starať vy. A to už si hádam budete udržiavať v norme a každý si po sebe poupratuje
Naš intrák má hrozné sprchy v ktorých kde-tu netečie teplá voda... Stále je tam niečo pokazené
Neviem posúdiť,ktorý je "lepší",vraj na Šturáku je akurát dosť nízke zábradlie a vraj to tam viac žije
Viac to žije jednoznačne na Átriákoch, pretože tam máš veľké terasy (spojené balkóny) a tam sa každý stretáva.. spoznáš veľa nových ľudí, budete behať po streche a pod.
Na Šturaku skôr medzi bunkami
To ti závidím. Cez prázdniny minulé som bola na Masarykovej koleji v Dejvicích a nádherný intrák... Ten tvoj je myslím hneď kúsok nižšie pri kruháči kde je aj KFC