Dneska som sa kupal paradne jak khaleesi a pouzil som sprchovy gel ktory je akoze na telo, a pouzil som ho na vlasy.
Je medzi tym vobec nejaky rozdiel? Vsetko je aj tak nejaka voda chemicka co speni ked si to capnem na hlavu nie?
@narazuvzdornaa si si ista? teda pri lacnych znackach to tak urcite je, tam ide hlavne o to, nech to vonia a peni..ale niekde som cital doveryhodne sa tvariaci clanok, ktory popisoval, ze v tom rozdiel je, ze je relativne podstatny a ze nieje dobre to zamienat.. len viac detailov si bohuzial nevybavim.
@notme eh, ako mam reagovat na to, ze si nieco cital, ale nevies co?
Drahy sampon som jakziv v ruke nemala, ale par hodin zivota som uz stravila citanim zlozenia takychto umyvacich veci, vsetko obsahuje nejaky detergent, chlorid sodny, vyssi alkohol, pH stabilizator, emulgator, konzervant, parfum, olej, nejake odveci rastlinne vytazky.
Jasne, ze podla vyberu konkretnych latok a ich pomerov sa meni znasanlivost s pokozkou, peniaca a cistiaca schopnost. V podstate vsetky sampony su pomerne dost zle pre vlasy a pokozku hlavy, ale nikomu este nezhoreli vlasy pri kontakte so sprchacom asi.
@narazuvzdornaa ako takto, ja som si pamatal kusok viac podrobnosti ako som priznal, ale ty zjavne nieco s tym suvisiace studujes....takze som nechcel strielat od boku nepresne informacie, radsej som ti dal podnet, nech sa zamyslis a ja sa nasledne nieco dozviem znie to logicky, dufam...
tam islo hlavne o to, ze pokozka hlavy moze mat a casto aj ma trocha ine vlastnosti nez pokozka zbytku tela. najcastejsie to udajne zvykne byt tak, ze zatial co koza na tele sa masti (preto ju sprchovy gel musi odmastit),pokozka na hlave moze byt menej mastna resp. sucha, kvoli comu vznikaju lupiny a podobne neprijemnosti. akonahle si teda takyto clovek da na hlavu odmastujuci sprchovy gel, pokozka na hlave sa vysusi este viac a problemy su vyraznejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale väčšinou mám na telo aj vlasy.
možno pomer ingrediencií sa líši, a napríklad o zo sprcháču by sa nejaké dlhšie vlasy pouzlili, principiálne je to ale veľmi jedno
a kúpeľ jak Khaleesi
Drahy sampon som jakziv v ruke nemala, ale par hodin zivota som uz stravila citanim zlozenia takychto umyvacich veci, vsetko obsahuje nejaky detergent, chlorid sodny, vyssi alkohol, pH stabilizator, emulgator, konzervant, parfum, olej, nejake odveci rastlinne vytazky.
Jasne, ze podla vyberu konkretnych latok a ich pomerov sa meni znasanlivost s pokozkou, peniaca a cistiaca schopnost. V podstate vsetky sampony su pomerne dost zle pre vlasy a pokozku hlavy, ale nikomu este nezhoreli vlasy pri kontakte so sprchacom asi.
tam islo hlavne o to, ze pokozka hlavy moze mat a casto aj ma trocha ine vlastnosti nez pokozka zbytku tela. najcastejsie to udajne zvykne byt tak, ze zatial co koza na tele sa masti (preto ju sprchovy gel musi odmastit),pokozka na hlave moze byt menej mastna resp. sucha, kvoli comu vznikaju lupiny a podobne neprijemnosti. akonahle si teda takyto clovek da na hlavu odmastujuci sprchovy gel, pokozka na hlave sa vysusi este viac a problemy su vyraznejsie.