opila som sa- kedysi som si hovorila, že nikdy v živote nevyskúšam alkohol. cítila som sa hlúpo a opito
to isté bolo s cigaretami a trávou :ehm:
ale ok to je asi trápne.
prihlásila som sa na maturitu z matematiky a v podstate sa stále cítim kvôli tomu nie najlepšie ale tak čo mám robiť :ehm:
a rezala som sa. cítila som sa ako úplne najväčšia troska.
to by tak všetko asi bolo také prevratné v mojom živote. ale už nehovorím nikdy, nikdy neexistuje.
Hej. Mala som zasadu nikdy neriesit zadaneho chlapa proste ne ruky prec. Ale... tak vyslo zee sa mi az po sexe priznal ze ma zenu a deti no.... a neukoncila som to shit happens
Mám svoje pravidlá už dlho a držím sa ich dosť striktne.
Neviem si predstaviť robiť niečo také ako napríklad... pomodliť sa alebo obliecť si dačo oranžové lajknút Vin Diesela na facebooku... bolo by to proti celej mojej identite, existencii a fungovaní môjho vnútorného vesmíru
nie, ze v zivote nepomyslela... ale pravidelne sa mi stava, ze niekomu hovorim "keby si mi pred tyzdnom povedal, ze teraz budem tu sediet a toto robit, tak ti to neuverim"
naposledy som mala taky moment asi minuly vikend na castingu do jednej sutaze... predtym to bolo den pred oslavami SNP... naj asi bolo aj tak dat si tetovanie to sa tiez tak rychlo zomlelo
ked som sa zalubila do svojho chlapca pretoze som si predtym bola na 5634754% ista ze sa nic take nikdy v zivote nestane, a potom som si zrazu uvedomila ze sa to stalo a skoro som odpadla a nevedela sa nadychnut a proste nechapala som nic uz mi take ine nenapada
az tak nie. len take banality, ze sa nikdy neopijem alebo nebudem skusat cigarety. no 2. a 3. rocnik na strednej sme toho celkom dost popili, na druhej strane vdaka tomu vzniklo plno vtipnych historiek atd. inac asi nic take zatial neexistuje
Ako druhacka (alebo tretiacka) na ZS som sa odhodlala dat facku jednej spoluziacke, ktora sikanovala mna a aj ostatnych spoluziakov v triede. A bol to uzasny pocit, pokym mi tu facku nevratila 2 krat silnejsie a ja som sa rozplakala.
No asi to, ze sa nikdy neopijem pod obrazz bozi a nedodrzala som to lebo prvy raz, co som vobec pila alkohol v zivote a bola som z toho totálne mimo .
Tymto dakujem mojim super spoluziakom za to, ze ma na rukách dopravili az pred moj dom!
Hej....viackrát ale nechcem sa tu o tom moc rozpisovať...ako niežeby som s tým mala problém o tom hovoriť..ale su to intímne záležitosti a možno by som za to bola ukamenovana birdz ľudom :ehm:
keby ste mi pred pol rokom povedali, že budem chodiť s tým, s kým chodím, tak by som sa pozrela že ''nešibe ti?'', riadne vás vysmiala a poslala do prdele ale pšššt, nehovorte mu to
"Človek se nemení casem, ale veľkým sklamánim" čím chcem povedať že teraz už som na takej úrovni zmeny ze som niekto úplne iny na 100%. Keď to porovnám s časom môjho napr. 14. roku a teraz mám skoro 21, tie zásady, priority, viera, presvedčenia a pravdy o živote sú úplne niekde inde.
Čiže to čo by som nikdy nepovedal že urobím keď som mal 14 som dodnes všetko porušil, jednoducho som sa prevrátil úplne naruby jak sveter nový človek a áno spravil som asi všetko
stal som sa predavacom v stánku, adminom v net café, pekárom, upratovacom, sbs-károm, skladníkom, revízorom, policajtom, a nakoniec agentom sis - a dúfam že nájdem ešte nejké šialenejšie zamestnanie - napr pilot stíhačky (to ale nebude možné nakolko nemám perfektný zrak.... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
nepoviem co to bolo
a citim sa doteraz trapne
to isté bolo s cigaretami a trávou :ehm:
ale ok to je asi trápne.
prihlásila som sa na maturitu z matematiky a v podstate sa stále cítim kvôli tomu nie najlepšie ale tak čo mám robiť :ehm:
a rezala som sa. cítila som sa ako úplne najväčšia troska.
to by tak všetko asi bolo také prevratné v mojom živote. ale už nehovorím nikdy, nikdy neexistuje.
Neviem si predstaviť robiť niečo také ako napríklad... pomodliť sa alebo obliecť si dačo oranžové lajknút Vin Diesela na facebooku... bolo by to proti celej mojej identite, existencii a fungovaní môjho vnútorného vesmíru
naposledy som mala taky moment asi minuly vikend na castingu do jednej sutaze... predtym to bolo den pred oslavami SNP... naj asi bolo aj tak dat si tetovanie to sa tiez tak rychlo zomlelo
» encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
že nikdy nepoviem ja prvá-že lubim ta. uz som to proste nevydrzala. preriekla som sa
aa.dalej uz neviem.asi iba nejake dalsie podobne veci
Tymto dakujem mojim super spoluziakom za to, ze ma na rukách dopravili az pred moj dom!
a búúm.
A potom také tie "drobné" veci, že úspešne zmaturujem, že sa dokonca dostanem na dve vysoké školy a podobne
...
doteraz sa nechápem niekedy a viem, že som sa dosť dlho smiala, keď som si dávala prihlášky na VŠ.
zlá vec
zle
cítila som sa ako handra
už to nezopakujem
ako som sa pri tom cítila? neviem.. nijako
aspoň teraz môžem povedať, že mi je konečne dobre :tralala:
+ ešte take banalne veci typu, že som pár krát fajčila atd.. puberta.. ale to ma už prešli také veci
Čiže to čo by som nikdy nepovedal že urobím keď som mal 14 som dodnes všetko porušil, jednoducho som sa prevrátil úplne naruby jak sveter nový človek a áno spravil som asi všetko
a cítil som sa pri tom najprv veľmi zmätene a potom veľmi zle, a potom veľmi zle a zmätene.