dost rušnú... vstávala som už o 5 lebo o 6:30 som isla z tanečnej do Bardejova na Dance cup a bola som tam cely den az do 8 aa uz som doma unavena vyčerpana a tak
skoro cely den som lezala v posteli, nechala som sa obsluhovat, potom som sa nalozila na 3 hodiny do zeravej vane, nalicila som sa, vecer som bola na caji a idem spat
no mala osm ist ku "kamosovi" domov, ale nic z toho nakoniec ..no a tak som bola aspon vecer vonku, spoznala osm zas par v pohode ludi ..takze v pohode no
od polnoci do druhej som bol preč, potom som šiel domov spať, zobudil som sa o 11:00, prevaľoval sa po byte, o šiestej som zistil že mám vypnutý mobil a že už som mohol pol hodiny niekde byť, nakoniec som nešiel nikam a teraz tu maniačim.
som vstala medzi treťou a štvrtou, do šiestej som ležala v posteli, ptm som zobrala lieky, lúštila sudoku, upratovala, ležala, čítala knihu a bola na pc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov