Čaute, nebudem to dlho omielat. Mam maturitu od r.2008 a raz sa mi na polroku podarilo prepadnút a to z matiky . Chcem sa spýtat len na jednu vec. CI MA VOBEC PRIPUSTIA NA PRIMACKY ? Na oficialnej stranke UK nic nepisu ale je to pochopitelne, lebo s
ale k veci, polročné vysvedčenie nikoho nezaujíma, nikde to nemáš... ale pokiaľ si na konci roka mal potom 4, tak by som sa nečudovala, keby ťa nevzali
ja som mal z matiky 4ku, a na ekonomickej som v nej exceloval, lebo ja som tam isiel z gympla (Rakusko), a my sme mali teda uplne inu uroven, ako ti, co boli na ekonomickej strednej. Takze tak.
Dakujem tolko ohlasov a niektore dokonca pozitívne, dík za podporu. co vam na to povedat matika na skole ma velmi nebavila bo som v tom nevidel ani hlavu ani pätu. Ale uz neaku dobu sa tomu venujem samovýukou, ved viete na internete je vsetko.. » osel.cz/index.php?clane... .A vysledok je myslim si dobrý... a mam aj určitý prehlad. A MATFYZ , pretože iba tam maju pre mna zaujimave predmety. Astrofyzika atd.. nehovorim ze si hned podam prihlasku ale preco no neskusit co mozem stratit 33eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale k otazke hm myslim ze to tam neriesia zalezi ako si napisal externu alebo napises scio... tusim
ale k veci, polročné vysvedčenie nikoho nezaujíma, nikde to nemáš... ale pokiaľ si na konci roka mal potom 4, tak by som sa nečudovala, keby ťa nevzali
Ľudia, vy si fakt myslíte, že známky reálne reflektujú znalosti, a ešte aj 4 roky dozadu? preboha, preberte sa
plačem.
btw, matfyz je aj o tom, aby pocitali (napadli ich vsetky moznosti)
A neboj, myslim, ze tam ide iba o prijmacky.
Ale trochu ma to prekvapuje, si si istý, že je to dobrá voľba?
neboj nič, aj Einstein nejak začínal