neviem ci som to spravne pomenoval, ale poznate nejake skupiny, kde je taky sekavejsi rytmus/melodia... nieco ako dajme tomu: queens of the stone age, white stripes, arcade fire, jack white, eagles of death metal, alebo aj takych par veci nirvany...
take
@matrock
tak zle to urcite nebolo, co ja som dost vyberavy
ale hodne vokalne a basovejsie zamerane, nejaky zmotavaci rytmus/melodia mi tam chybal ci co
dakujem vsetkym za nazor/prispevok
nikomu nic neberiem, ale veru scream a metal tvrdy neni moc moje gusto
royal republic tommy gun, znel celkom fajn, a bluesovych veci som uz pocul hodne ale boli cekom nudne..
no a ja som praveze myslel na nieco ako qotsa, ze dakedy aj nic zlozite na gitarach, len proste nieco co ta az zmota a je to ppci, aj ked technicky vobec ziadny zazrak
ale vypocuejm si co je urcite a mozno ma nieco zaujme aj viac, dikes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Stojí za posluch
tak zle to urcite nebolo, co ja som dost vyberavy
ale hodne vokalne a basovejsie zamerane, nejaky zmotavaci rytmus/melodia mi tam chybal ci co
ak chceš živšie, logicky si od tých skupín nepúšťaj balady
nikomu nic neberiem, ale veru scream a metal tvrdy neni moc moje gusto
royal republic tommy gun, znel celkom fajn, a bluesovych veci som uz pocul hodne ale boli cekom nudne..
no a ja som praveze myslel na nieco ako qotsa, ze dakedy aj nic zlozite na gitarach, len proste nieco co ta az zmota a je to ppci, aj ked technicky vobec ziadny zazrak
ale vypocuejm si co je urcite a mozno ma nieco zaujme aj viac, dikes