Čakám rok na ďalšie príjmačky, nakoľko mi nevyšli tie tohtoročné. Chcem sa spýtať o radu (ten kto to už zažil alebo má nejaké podobné skúsenosti) čo robiť, keď máte rok voľno? Ako sa dobre pripraviť na tie ďalšie a veci okolo toho, aby som bola úspešná, a
Nájdi si brigádu, čítaj, relaxuj, športuj, oddýchni si... Nehladaj fulltime job, lebo z neho už na školu neodídeš... Pozeraj sa na to pozitívne, proste ti osud daroval ďalší bonusový rok detstva A všetko bonusové je super!
mne sa stalo to isté. minulý rok som chodila na VŠ s podobnými predmetmi ( biológia, chémia atď), chodila som na prednášky a to mi dosť pomohlo. keď som sa začala učiť na prijímačky zdalo sa mi všetko omnoho lahšie ako pred rokom. aj prístup učeniu som zmenila. proste treba zamakať
@tomas : "Nehladaj fulltime job, lebo z neho už na školu neodídeš..."=> Veru, zaujímavé tvrdenie. Ja som išla na výšku až keď som si na ňu zarobila a teraz si už robím druhú školu. Všetko je to o chcení a túžbe študovať.
@gombicek : Dôkladne sa za ten rok pripravuj na prijímačky a na budúci rok pôjdeš na istotu. Hlavne to nevzdávaj.
Ďakujem všetkým už mám niečo vybavené ...a nakoľko som sa dosť už pripravovala a chodila na doučovania a drvila sa o to to budem mať ľahšie ...a ešte neodporúčam sa hlásiť na slovenské medicínske školy (vlastná skúsenosť) a tento rok bude nápor o niečo vačší.
ja mam taky rok prave za sebou tiez na nevzali na vysku, a kedze sme sa doma s rodicmi dohodli, ze skusim o rok, tak som si pracu nehladala. tak som sla na urad prace, vybavila si absolventsku prax, chodila na vecerne pripravne kurzy a venovala sa sama sebe, rodine, kamosom uzi si ten rok, lebo taky pohodickovy uz mat asi nebudes
ja som bol doma rok + rok som robil najprv na polovičný a potom na plný úväzok. Čosi som zarobil a potom som šiel na školu. Kto chce študovať môže aj celý život, nie je dôvod sa niekam ponáhľať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@gombicek : Dôkladne sa za ten rok pripravuj na prijímačky a na budúci rok pôjdeš na istotu. Hlavne to nevzdávaj.
Na akej škole si teraz?
dostala si sa tento rok na výšku?