Vie mi niekto poradit, ci je mozne na jeden "udeleny titul Mgr" spravit viac ako jednu rigoroznu skusku? (samozrejme v pribuznych odboroch, kt. druha VŠ schvaluje)
napr. studium
2000 - 2005 pravo (Mgr.)
2006 rigorozna skuska pravo (JUDr) - na zaklade M
Aj som si myslela,ale napriklad viem (co som doteraz ani nevedela),ze na bakalara je mozne spravit si viac mgr studii..
Napr
bc z prava
mgr z prava
....a potom sa prihlasis na pribuzny odbor (politologia, medz.vztahy a pod) a mozes si dat uznat Bc. titul s tym, ze ides rovno na mgr studium bez toho aby si absolvoval bakalara na tej druhej skole (pol.medz.vztahy..)
A ten priklad s rigoroznou skuskou je v principe rovnaky, preto ma zaujimalo ci to plati obdobne aj pri tom..
@willbebetter
Nehladala, nakolko to nie je pravidlo. Musis sa pytat na konkretnej skole, ktore odbory povazuju za pribuzne.
Bohuzial nie vzdy plati na jednej skole to, co na druhej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Napr
bc z prava
mgr z prava
....a potom sa prihlasis na pribuzny odbor (politologia, medz.vztahy a pod) a mozes si dat uznat Bc. titul s tym, ze ides rovno na mgr studium bez toho aby si absolvoval bakalara na tej druhej skole (pol.medz.vztahy..)
A ten priklad s rigoroznou skuskou je v principe rovnaky, preto ma zaujimalo ci to plati obdobne aj pri tom..
Nehladala, nakolko to nie je pravidlo. Musis sa pytat na konkretnej skole, ktore odbory povazuju za pribuzne.
Bohuzial nie vzdy plati na jednej skole to, co na druhej..