@skyliner34 Tak uz len zalezi na tom,ze kolki to budu mat lepsie ako ty,takze tazko povedat,ci staci 120. Ja mam nieco cez 140 so znamkami,tak by som bol rad,keby tych 120 stacilo.
@skyliner34 Inac,ty ked si mal 97 bdoov z testov a z matury 1, z bio a chemie pocas rokov tiez,tak by si mal mat 130 bodov a nie 120. Pokial viem,tak 20 bodov ziskas za maturu a potom po dva body z biologie a chemie pocas 4 rokoch,cize dokopy 16. 20+16=36 by si mal mat za znamky si myslim.
minula rok bola hranica 113 asi... ale zevraj prijimali aj s 80 alebo co.. su z toho haluskyy nevies kedy to bude uz definitvne rozhodnute ze ci som prijaty?
Viem,ze este 16.je nahradny termin,tak si myslim,ze do takeho tyzdna od toho 16.,no nie som si isty,fakt neviem,mohol by sa tu uz k tomu niekto aj vyjadrit. =D
ahojte nebojte sa určite vás zoberú ja mám 93 bodov, čo je dosť málo ale to nevadí ja tak či tak chcem isť na farmáciu do Hradca Králové, alebo do Bratislavy takže to neriešim
@vasko5 Ja som mala este len dnes prijmacky, a stale nemam zverejnene body!!! :/ aaa zajtra este na VET tu v KE ( no tu, teraz som tu, inak cestujem cez pol republiky )
Ahojte . Ja som bola na príjmačkách 12teho. Mala som 108bodov z testov a celkový počet tam mám 128 aj so známkami. Tak dúfam, že to bude stačiť. Brno mi ušlo o 4body (klasika), Hradec netuším a do BA som nešla..... nakoľko viem svoje.... pre mňa je to tam nereálne.
Inak, čo sa mi podarilo nájsť na fórach tak minulý rok brali od 113bodov vrátane známok a vraj sa aj posúvala čiara, nakoľko nie všetci prijatí mali záujem o štúdium.
Inak, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto nevie aké sú predmety v jednotlivých ročníkoch na farmácii? Ďakujem.
tak zalezi od toho,ze kolki sa hlasili a ako to napisali...vraj minuleho roku brali s nejakymi 112 bodmi...dufam,ze ti/nam to vyjde! ale uz je to fakt dlho,nechapem preco to tak natahuju
Tak jak tu pisu tak z tych mas zatim asi najviac bodov.byt na tvojom miesteta som kludna.uz len 8 dni cakania a hhej viem ze minuly rok brali ale co bude tento to bude prekvapko
@luthien Ked sa pozries na vysledky na internete,pise ti tam datum zverejnenia vysledkov 30.6.2012,preto 8 dni cakania...no ja aspon trochu dufam,ze to bude skor,lebo to uz je nenormalne,absolutne nechapem,preco tak dlho cakame...
Ahojte.. Tak ja som mala 130 bodov a nic :/ ... Nepocula ste od niekoho ci vedia brat aj na odvolanie ci sa to moze este poposuvat nejako? Dakujem za vsetky informacie .. Som dost sklamana, na kolko viem ze minuleho roku sa podostavali s ovela mensim bodovym ohodnotenim ..
lucpuc1 mozem sa spytat kolko si mala bodov? viem ze minuly rok sa podostavali aj ti co mali okolo 110 bodov ... uz druhy rok skusam sa tam dostat .. pred rokom kvoli maturam som zanedbala skusky, teraz som sa ucila , sice chemia mi nejako nevyslo , ale tak nemala som az tak malo bodov .. pocula som uz aj o hranici 113 bodov ... tak aka hranica bola tento rok ...
Ja mam 126.napisme odvolanie a budme tam!ak ee tak o rok ale nechcem rok stratit na inej skole...ja by som chccela vidiet tak celkovo te vysledky nech aspon viem kolka som pod ciarou.
tak hned vedla bodov je poradie .. tak ja som v poradi 175 .. tak posleme urcite a dufajme ze nas na odvolanie prijmu ... chcela by som len vediet kolko na odvolanie brali po minule roky .. ja som tak presne nechcela stratit rok na inej skole tak som rok bola doma ... tk uvidime ...
podľa teba to je milé ale vše zaleži od nich.určite dobre vieš ako to chodí, že na odvolanie možeš byť aj 500 pod čiarou a ťa vezmú ak to máš vybavené....taká to je spravodlivosť...ale tak malá nádej ešte vo mne je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
Inak aké sa ti zdali prijímačky?
@vasko5 okrem farmácie aj medicína všeob. lek. a zubarina..
@skyliner34 jedine to,že konečne vysledky budú v pondelok
Inak, čo sa mi podarilo nájsť na fórach tak minulý rok brali od 113bodov vrátane známok a vraj sa aj posúvala čiara, nakoľko nie všetci prijatí mali záujem o štúdium.
Inak, chcela by som sa opýtať, či náhodou niekto nevie aké sú predmety v jednotlivých ročníkoch na farmácii? Ďakujem.
Ale tiez nechapem preco im to tolko trva, ved ked uz pridelovali body za znamky, musia mat aj poradie...