Som v poslednom ročníku na SŠ a chcela by som ísť za učiteľku slovenského jazyka a biológie na SŠ. Chcem ísť na Prešovskú univerzitu a tak by som bola rada, keby mi napísal niekto, kto tam tieto odbory študuje. Známky nemám zlé (jednotky, dv
prijímačky sa nerobia, prijimacie konanie sa robi čisto len z vysledkov maturity a znamok na SŠ, ak chceš byť učitelka tak uplatnenie mať určite budeš nevyhoda je že sa to tam končí magisterskym vzdelanim, dalej nemáš čo študovať..ja osobne študujem biologiu s technikou, čo ti poviem, zvladnuť sa to dá, občasne to je aj velmi lahke, ty zo zdravotnickou mať problem z biologie nebudeš...len sa velmi posnaž na mature aby ťa prijali, mna prijali až po po druhy krat ako som to skušal....
@19mato19 Keby si v tom zdravotníctve bol, pochopil by si... Vidíš tam veci, ktoré sú občas naozaj hnusné a tá bolesť ľudí... Je to ťažké. Nie tak čo sa týka učenia, ale praxe...
@nikol545 mal som tiež celkom dobre znamky, občasne aj trojku, a maturitu som mal velmmi dobre spravenu..jedna dvojka a ostatne jednotky..chodil som tak isto na špecializovanu školu, elektrotechnicku..ale tu tvoju zdravotnicku by mohli zobrať do uvahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov