Ahojte chcela by som ísť na odbor prekladateľstvo na anglický jazyk na UK do BA, len sa bojím, že ma nezoberú, že nezvládnem prijímacie testy. Mám len úroveň B1 ale s angličtinou som nikdy nemala problém, zmaturovala som na 1. Je ťažké sa tam dostať??
hmm, čo si ja pamätám za starých čias bazírovali na phrasal verbs a tak, čo sa týka angličtiny, ale prijímačky sú nič oproti tomu čo ťa čaká po prijatí. Závisí od kombinácie jazykov ktoré budeš študovať. Anglický jazyk predsa neotvárajú ako jednoodborové.teda kedysi
prepac ale ked mas anglictinu b1 tak si usetri tie nehorazne peniaze ktore pytaju za prihlasku a nervy spojene s jej podavanim
tie prijimacky boli myslim tak B2+, tie by sa dali zvladnut ak by si sa dovtedy poctivo ucila a nahrabala nejake body na vseobecnom teste.
lenze
1. anglictinu neotvaraju jednoodborovo, musela by si k tomu mat druhy jazyk
2. to studium je celkom narocne a ked si maturovala na b1 tak by som nedavala sancu tomu ze by si sa tam dlho urdzala...
Robila som tento rok prijimacky na UK tlmocnictvo a prekladatelstvo (anj-frj). Anglictinu mam C1, z francuzstiny som maturovala z B1.. tie testy co sa tyka gramatiky neboli tazke, dalej tam boli este realie a literatura, co sa sice da naucit... najtazsi bol test zo vseobecneho prehladu, na ten sa stazoval snad kazdy kto tie prijimacky pisal... kazopadne drzim palce, nemozne to nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tie prijimacky boli myslim tak B2+, tie by sa dali zvladnut ak by si sa dovtedy poctivo ucila a nahrabala nejake body na vseobecnom teste.
lenze
1. anglictinu neotvaraju jednoodborovo, musela by si k tomu mat druhy jazyk
2. to studium je celkom narocne a ked si maturovala na b1 tak by som nedavala sancu tomu ze by si sa tam dlho urdzala...
dostať sa na školu je to najjednoduchšie, aj keby si príjmačky spravila, ver, že s B1 tam nevydržíš ani prvý semester