to nieje ani tak o tých babkach ale moji rodičia sú taký že nevedia to prijať že mám chlapca a vážny vzťah...s ostatnou rodinou vychádzame spolu dobre priam výborne a všetci to berú normálne ale rodičov dosť ovplyvňuje názor ostatných a preto mi niekedy robia doma peklo
@13 tak to je somarina aj moji rodičia sú kresťania a prijali môj vzťah, čo mám..aj rodičia, čo sú ateisti môžu mať námietky proti vzťahu ich dcéry, syna...
takýto problém som mala aj ja, teda že naši neboli nejak nadšení z nášho vzťahu kvôli rečiam rôznym, ale keď som ho priviedla domov, porozprávali sa a zistili, že je slušný, rozumný a ľúbi ma razom je všetko ok.
práveže on chodí ku nám aj ho rodičia poznajú aj jeho rodičov vedia o ňom aký je že je slušný a tak...preto nevieme v čom je problém a obrátili sme sa sem aby nám niekto poradil
a inak maj v pazi cele babky, mohol by som ich osrat z vysoka a ignoroval by som ich, ale este pred tym... strasne rad by som im v takej situacii ponadaval do sytosti ^,^ ked uz mozu ony vas ohovarat...
sme spolu skoro 2 roky.....chodievam k ním domov na rôzne párty a tak taktiež u nic hocikedy prespím čiže jeho rodičia ma beru uš ako za svoju nevestu taktiež moji rodičia poznaju jeho lebo často chodievame na dovolenky tiež ho beru za svojého vlastného ked sa medzi nami niečo zvrtne vždy nás podporia aby sme spolu čo najdlhšie vydržali nemyslite si že to je o peniazoch je samozrejmosť že sa navzájom ľúbime a naším ani jeho rodičom nevadí ked sa bozkávame a tak ved je to prirodzené skus ho priviesť domov nech sa z tvojimi rodičmi porozpráva
práveže ten rozhovor nebol este lebo moji rodičia nás neberú tak vazne tak si myslia že to neni treba taký rozhovor a neviem ako ich mám poprosiť aby si s ním sadli a porozprávali sa ako dospelý
Nechaj tomu čas. Ani môjmu vzťahu nikto neprial. Ani moja rodina, ani jeho. Ohovárajú sa a v podstate sa dosť neznášajú. Všetci sa tvária ako kresťania, ale skôr sú to pokrytci. Babky tiež toho veľa nakecajú (nakecali), ale čo s tým spravia? Rodičom sa pozdravíme a ideme ďalej. Sme spolu dva roky a stále sa len túlame po dedine. Tetušky prestali rozprávať, lebo už to nie je nové/zaujímavé. Aj mama, ktorá bola výrazne proti, mi dovolila, aby ku nám prišiel. Všetci si zvyknú, len sa neboj
@paja333 a ries radsej gramatiku ... na frajera mas cas ... kazdy urobi sem tam chybu .... ale neovladat v tvojom veku ze v N mnoz cisla muzskom rode sa pise í a nie y je trosku .... no divneee .... a jak som pisal kasli na rodicov a na babky o to viac ... chod si za svojim a neustup ani za Boha ... ja som to robil tak isto, sice neskacu od radosti za to s kym "chodim" ale uz si zvykli a drzia usta
len niekedy sa celkom nedá že ignorovať rodičov predsa ked s nimi žiješ v jednom dome tak to stale počúvať len som chcela vedieť názor niekoho iného nie len ľudí s môjho okolia
nepoznáš mňa a ani moju rodinu hoci mám 16 som možno v živote zažila viac ako ty a často boli a sú ťažké chvíle, ale svoje súkromné veci určite nebudem hovoriť tebe.. Milujem ho a je to tak ! To hádam musím cítiť ja a nie aby mi to niekto hovoril..
Ak sa ľúbite a ste spolu šťastní Boh požehnáva váš vzťah. Pochopenie rodičov príde, zatiaľ im skús povedať, že Boh je šťastný z mladých párov a že nerobíš nič, čo by sa mohlo priečiť vôli kresťana. Ak sa im to itak nebude páčiť, rozhodne proti tomu nebojuj nejakou hlúposťou. Boh vie čo stým, a tak treba trošku času a mysli na to v modlitbách. Možno by si ešte mohla skúsiť svojho priateľa predstaviť rodičom alebo nájsť oporu u vašeho kňaza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a viery*
ináč ľudia to majú aj ťažšie k tej tvojej hlavnej otazke
Rodičov si nevyberáš.
takýto problém som mala aj ja, teda že naši neboli nejak nadšení z nášho vzťahu kvôli rečiam rôznym, ale keď som ho priviedla domov, porozprávali sa a zistili, že je slušný, rozumný a ľúbi ma razom je všetko ok.
Tak to skús aj ty, možno majú len o teba strach..
a inak maj v pazi cele babky, mohol by som ich osrat z vysoka a ignoroval by som ich, ale este pred tym... strasne rad by som im v takej situacii ponadaval do sytosti ^,^ ked uz mozu ony vas ohovarat...
A haluzne znie aj to čo ste si už zažili , dpč vy ste hotový Churchill.