ano ja pracujem cez net, teraz nemam na mysli nejake reklamy a pod ale predaj a neplanujem sa uz niekedy zivit normalnou robotou snad sa dokopem k tomu, aby som vedel nakodit a spravit webdesign na wordpress (s ktorym mam uz niekolko rokov skusenosti), uspesny webdesign na wordpres moze zarobit aj niekolko tisic eur mesacne...nehovoriac o tom co dokaze zarobit desat takychto uspesnych designov
Nie som si celkom ista o com konkretne teraz hovoris,... tie reklamy na "pracu cez internet, skvele platenu, bla bla" som nikdy neskusala pretoze komenty vyssie.
ale ja pracujem cez internet. jednemu chalanovi co podnika s webovkami a eknihami prekladam, korektujem, pisem a tak.... je to super. len neviem na ako dlho
@moonbeam Máš pravdu tvoj obor je v kurze lenže ostatné idu dole vodou. Pomohlo by keby boli ľudia súdržnejší lenže teraz sa len každý snaží nahrabať viac a predbehnúť toho druhého a to dáva šancu zdieraniu zo strany zamestnávateľov dostanú tak veľa muziky za málo peňazí.
jsou programy, ktere dokazi vydelat nejake ty penize bez vetsiho usili. jako privydelek to neni vubec spatne. zatim se nenasel nikdo, kdo by s timto systemem mel nejaky problem...je to velmi zajimave a propocitane. vice info na » www.jbp24.cz
ja robim toto:ked chces zacat pracovat,musis zaplatit registracny poplatok 15€ potom vlastne ti poslu presne stranky kde mozes zadarmo pridavat inzeraty,je ich cca viac ako 50 tych stranok...poslu ti presne text ktory tam mas napisat do toho inzeratu,ohladom toho ze ponukas pracu cez internet..cize cisto mechanicky pridavas zaradom na kazdu stranku inzerat...a potom ak sa ti niekto ozve na mail ze ma zaujem o pracu,poslu ti presne co im mas ty poslat v prilohe cez e.mail..cize s nikym sa nebavys,nikoho nepresviedcas,len posles take podrobnejsie informacie ohladom tej prace v prilohe ,a tiez registraciu..za kazdeho zaregistrovaneho cloveka cez tvoj ID kod ktory je na registracii ktoru im ty posielas ,dostanes 7 €
no v podstate nie kazdy chce takto privyrabat...ale mne je to jedno,co robim,pre mna je dolezite ze tomu venujem len 2-3 hodky denne a zarobim cca 200€ podla toho jak sa postasti...no a samozrejme,este info,ak by sa ti nedarilo,alebo by si zistila ze nechces toto robit ,tak mas mesiac skusobnu dobu,do mesiaca ak sa rozhodnes ti 15€ vratia...je to super,oplati sa vyskusat..ked si zoberes,tak staci aby sa registroval len 1 clovek denne a 7€ x 30 dni je 210 € .no ja ti teraz pisem presne o co tu ide,aj ked normalne sa to takto nema vysvetlovat..a este som zabudla,lebo ja toto nerobim,ale tiez mozes davat inzeraty ze ponukas ..pockaj,skopyrujem presne text : Ponúkam kozmetické poradenstvá, líčenie a zdravý životný štýl všetko v pohodlí vášho domova. Chcete vyzerať pekne a cítiť sa dobre? Tak nás kontaktujte Viac informácii na (váš email) alebo na tel.č. (váš telefón).potom im posles taku prezentaciu v prilohe cez e.mail ze dotycny moze robit v oriflame,alebo staci prosto ak sa len registruje ako clenka klubu ..ten kto sa registruje ako clen klubu plati registraciu 3€ ktore idu tebe cize za takeho ziskaneho klienta mas len 3€ ..
taze tak..
ak by niekto chcel skusit moj mail je miroslava112112@azet.sk
Pridajte sa k nám a spolupracujte s nami v oblasti internetového marketingu pre spoľahlivú zahraničnú firmu. Príjmy firmy každým rokom stúpajú a táto svoje zisky korektne rozdeľuje medzi svojich spolupracovníkov. Táto práca Vás určite zaujme, nakoľko ju môžete vykonávať z domu - od stola s PC, ale aj pori zamestnaní alebo štúdiu.
Zarábajte so spoločnosťou LibertaGia. Žiadne vstupné ani iné poplatky, nie je ani potrebné zháňanie ľudí. Potrebujete len menšiu dávku trpezlivosti, pretože tu nezarobíte ihneď. Po istom čase však môžete zarábať 5000 eur a viac ročne. Práca je vhodná pre všetkých starších ako 18 rokov: od nezamestnaných, cez mamičky na MD či študentov, po ľudí s trvalým zamestnaním či dôchodcov. Zaberie Vám to 15 minút denne, 5 dní v týždni. Viac informácií cez e-mail - libertagia.slovensko@gmail.com alebo na www.libertagia.wz.sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ja pracujem cez internet. jednemu chalanovi co podnika s webovkami a eknihami prekladam, korektujem, pisem a tak.... je to super. len neviem na ako dlho
@creeson keby ludia boli sikovnejsi a viac sa im chcelo, boli by tu sami bohaci
Mino
no v podstate nie kazdy chce takto privyrabat...ale mne je to jedno,co robim,pre mna je dolezite ze tomu venujem len 2-3 hodky denne a zarobim cca 200€ podla toho jak sa postasti...no a samozrejme,este info,ak by sa ti nedarilo,alebo by si zistila ze nechces toto robit ,tak mas mesiac skusobnu dobu,do mesiaca ak sa rozhodnes ti 15€ vratia...je to super,oplati sa vyskusat..ked si zoberes,tak staci aby sa registroval len 1 clovek denne a 7€ x 30 dni je 210 € .no ja ti teraz pisem presne o co tu ide,aj ked normalne sa to takto nema vysvetlovat..a este som zabudla,lebo ja toto nerobim,ale tiez mozes davat inzeraty ze ponukas ..pockaj,skopyrujem presne text : Ponúkam kozmetické poradenstvá, líčenie a zdravý životný štýl všetko v pohodlí vášho domova. Chcete vyzerať pekne a cítiť sa dobre? Tak nás kontaktujte Viac informácii na (váš email) alebo na tel.č. (váš telefón).potom im posles taku prezentaciu v prilohe cez e.mail ze dotycny moze robit v oriflame,alebo staci prosto ak sa len registruje ako clenka klubu ..ten kto sa registruje ako clen klubu plati registraciu 3€ ktore idu tebe cize za takeho ziskaneho klienta mas len 3€ ..
taze tak..
ak by niekto chcel skusit moj mail je miroslava112112@azet.sk
kontakt : juraj1stopka@gmail.com