jj a úplne najlepšia je moja učebnica nemčiny zo strednej, ktorú sme mali tri roky.. proste keď si ju prechádzam tak normálne tam vidím fázy môjho milostného života, prvých 30 strán srdiečka Marek, potom 50 Peťo, potom sú nápisy I hate Peťo a srdiečka s Jurajom xDDD dokonalé to je
druhýkrát tento týždeň mi bolo pripomenuté moje temné obdobie strednej puberty (akože nie tej ranej, to bolo v pohode, ani tej neskorej, v ktorej som posledných pár rokov, ale tým najhorším obdobím medzi
@vladqog daj neco! inac Milku G. a Lepisku sem stretua v MA v kine, obidvje sedzeli na balkone a ked Miluska isua dom, tak sa s jeji dceru drzali za ruky
do zositov si kreslim vsetko co cez hodinu pocujem od profesorov , alebo text co mi hra v sluchatkach / hudba (wub wub) alebo vsetko co ma napadne , cize aj toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a hej noa...aj v azbuke raz az cumela ked som jej to napisal jednym tahom joj..
ale inak kreslim si furt meno abo grafit urobim (na papier)
inak ja nie
čisto meno nie, lebo moji šikovní múdri úžasní milovaní spolužiaci by to našli a bol by "maličký" problém
ale mám taký zošit, do ktorého čarbem a falšujem podpisy učiteľov tak tam si píšem, ako by som sa podpisovala, kebyže som za ŇHO vydatá