Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Homosexualita
Niektoré atrakcie v súčasnosti
Kobra
7.
6.
júna
2023 22:24
Ďalšie
jeho
témy
»
Možnosti hlasovania (vyber aj viac možností):
Môžu stát viac ako samotná doprava za ňou
Tak 50% podiel je primeraný pre obidve strany. Samozrejme ak zarába dosť dobre muž
Zrejme tuším kto si, vyjadrovanie tomu totiž napovedá!
Ja si svoje drinky, kávičky platím sama
Dobre si udrbaná akurát tak!
Si slušný frustrát
Ukladám hlas...
Komentuj
0
0
0
0
0
Komenty k téme
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Falosne sex inzeraty
1
Oplatí sa dať opraviť kávovar?
2
Falosne sex inzeraty
1
Striekalové najikonickejšie momenty
2
Je ok to prvý krát robiť s vibrátoróm?
3
Dôchodkové sporenie
4
Oplatí sa dať opraviť kávovar?
5
Falosne sex inzeraty
Homosexualita riešite aj tu
Pridaj
Homosexualita
Čo ponúkaš vo vzťahu?
V prvom rade budem sa aj ja k nej správať pekne, keď aj ona ku mne sa bude správať aspoň primerane Nežiadam veľa, ženu som nezbil, ženu si važim a ženu som ani neznásilnil Nikdy som to neurobil, aj napriek...
Homosexualita
Mám 16 a bojím sa, že som tehotná
Niekto už v 16-tich nie je pannou/panicom a niekto ním je aj po 30-ke A teraz co, mame ti zatlieskat, ze si 30-rocny panic a vzorne si strazis vienok? Potom po mojej nerozhodnosti som to uzavrel, že si to šetrím pre...
Homosexualita
Radšej inteligentná samota ako zlá spoločnosť
Skôr už som v celkovom takom momente, že narovinu povedané, mne už tá žena ani nechýba Ale aj keď by mala u mňa taká tie pomyselné "dvere otvorené", tak to neznamená, že sa o mňa bijú a nemám o nich núdzu...
Homosexualita
Ako prežiť tieto pekelné hnusné horúčavy?
Už teraz sa vôbec neteším na budúci rok a na budúcnosť už len kvôli utrpeniu ako to ešte prežiť Osprchujem sa, v momente za malú chvíľu som znovu rozhorúčený a znova to otravné teplo a zase pot Dnes už ani neviem narátať, ...
Homosexualita
Kľudne mi napíš súkromnú správu. Možno nájdeme spoločnú tému.
No a o čom sa navrhuješ baviť? Ja neverím v lásku na prvý pohľad, taká neexistuje. Ako jedna aj druhá strana vie, že sa nebudú hádať. Iba naivný blbec verí, že keď sa chvíľu začne zaujímať o neho baba,...
Homosexualita
Rozmyslal/a si niekedy sebakriticky preco si nemal este dievca?
Mne nesedela na kolenách baba, nikdy som žiadny dar od baby nedostal trebars k narodeninám Zrejme je to aj chyba mojej mladosti, povahy a aj spleti osudov, ktoré sa bohužiaľ stali Podľa mňa málo chodím von a som málo doterný k...
Homosexualita
Predsalen pre mňa samotného je táto otázka dosť ťažká a znervózňuje ma
Pýtajú sa ma to chlapi prevažne, ako keby sa tým meralo stupeň frajerstva medzi chlapmi Ja som 100% hetero avšak ešte zatiaľ nejakým zázrakom slobodný Dúfam, a teda to teda pevne verím, že títo všelijakí pakári, ktorí sa ma to...
Homosexualita
Ako prežiť narastajúcu prognózu mojej osamelosti
Vôbec mi nie je šťastie naklonené, možno som už škaredý alebo už je spoločnosť náročná, neviem Mám už fakt také dni, kedy si už ani so žiadnou nepopíšem, nie to ešte že sa s nejakou v meste stretnem Niekedy si...
Homosexualita
Môžu stát viac ako samotná doprava za ňou Tak 50% podiel je primeraný pre obidve strany. Samozrejme ak zarába dosť dobre muž Zrejme tuším kto si, vyjadrovanie tomu totiž napovedá! Ja si svoje drinky, kávičky platím sama Dobre si...
Homosexualita
Pýtal odo mňa peniaze za naftu
Neviem prečo v dnešnej dobe každý požaduje, aby muž by mal každú jednu čiastku žene zatiahnúť ako keby si ju mal iba tým získavať Teda nie ste ani vo vzťahu a ste len kamaráti, tak podľa mňa normálna vec sa na cestu vyskladať...
Homosexualita
Zapatrošený technický typ slobodnej slečny
Nechcem na ňu presunúť môj vzťah k technickým záujmom, čo má za mňa urobiť Mne sa to hnusí, mne to trhá uši a toto je doménou žien prevažne. Úplne je to na bode nuly v nudnosti rozoberania témy Ešte len mať...
Homosexualita
Keby som z výšky nepociťoval úzkosť a beznádej
Tak by som nemal ani to pošramotené sebavedomie, a už by som sa tu neľutoval a snáď mal už skôr nejakú Keď som vôbec rád keď niekedy mi aspoň jedna baba napíše, aj to som v otázkach a rozhovoroch viac aktívnejší ja ...
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme