Chcela som sa spýtať, či je naozaj pravda to o Nemeckých výpredajoch.Viem,že sú tam veľmi veľké zľavy,ale je aj dobrý výber, či iba zbytky ? Tričká,za 0,99centov a nohavice za tri eurá .
nie, je to len mýtus ktorí šíria ľudia ktorí tam nikdy neboli...som v Nemecku skoro každý mesiac a nikdy som nenatrafil na nejaké extra výpredaje - iste, každý posledný víkend v mesiaci (sobota aj nedeľa) sa koná niečo na ten spôsob, no určite tam nenájdeš oblečenie zlacnené o 90%...no zvyčajne sú ceny zlacnené až o 50 či 60% na skoro všetko okrem elektroniky, hodiniek atď...zľavy sa týkajú len oblečenia...
skôr by som odporúčal výpredaje v Holandsku kde nájdeš zľavy až 90% a teda je možné že si rifle Levis kúpiš z pôvodných 100€ za 10€...taktiež zľavy sa tam týkajú len oblečenia...
@tamii o tých tričkách neviem ale napr.kozmetiku ako ,,deodoranty, šampony, sprcháče....,, majú za polovicu ako u nás tam máš všetky takéto veci lacnejšie aj značkove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
skôr by som odporúčal výpredaje v Holandsku kde nájdeš zľavy až 90% a teda je možné že si rifle Levis kúpiš z pôvodných 100€ za 10€...taktiež zľavy sa tam týkajú len oblečenia...