@tequila@12 Ále, nudil som sa a chcel som len omrknúť, či mu stále jebe na tom podivnom fóre. Tak som dal svojmu agentovi inštrukcie nech mi pohľadá čo po internetoch robí Lytaryta a vytiahol mi aj jeho YT.
Henten týpek ale neni on, to je nejaký frajer z východu. Lytaryta je určite z TT kraja, neviem presne odkiaľ, ale popisoval na tom fóre, že mal spolužiačky z nejakých dedinských rití odtiaľ. Ten YT je určite jeho nielen podľa mena ale aj podľa obľúbených videí, zhoduje sa to s tým čo zdieľal sem. Ale to meno a priezvisko si stále mohol vycucať z prsta.
@gummidge@18 Ah, no, vravel som si, že to moc nesedí, lebo ľudia s tým menom a stopou na internete pôsobia príliš normálne na to, aby niektorý z nich bol Lytaryta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To meno?
Henten týpek ale neni on, to je nejaký frajer z východu. Lytaryta je určite z TT kraja, neviem presne odkiaľ, ale popisoval na tom fóre, že mal spolužiačky z nejakých dedinských rití odtiaľ. Ten YT je určite jeho nielen podľa mena ale aj podľa obľúbených videí, zhoduje sa to s tým čo zdieľal sem. Ale to meno a priezvisko si stále mohol vycucať z prsta.
Neviem odkiaľ si zas mal ale ty, že Braňo Krkoška je z TT?
ale hej, ten youtube je jeho, je tam tá jeho Alizee a aj veci ktoré sem pridával Teal-ko-san