@baggy čo ja som počul od kamaráta ktorý bol v Texase na rok jak exchange študent, tak hovoril že Texas je ďaleko pred ostatnými štátmi... od jeho kamarátov z agentúry čo išli tiež, tak počul len samé zlé skúsenosti... v maturitnom ročníku honor programu (pre špeciálne nadaných) sa začínajú učiť čo je sinus, tangens že ľudia sú tam úplne vymletí, dospelí nevedia, že už neni Československo a tak.... to počul od ostatných... ale on v Texase sa s ničím nestretol a práveže tam boli ľudia dosť vzdelaní... takže podľa mňa nesú v Texase až tak zaostalí
@strejdabob ale je rozdiel vzdelanie a myslenie ... aj ja mozem byt vzdelany a pritom neuznavat cernochov ako rovnopravnu rasu , zeny ako podriadene muzom ... a prave taki oni stale su ...
@musefanatic Nie, ja len že ten názov diskusie láka k tomu, aby ti ľudia písali (zo srandy samozrejme) že to ani nemusíš riešiť lebo sa toho aj tak nedožijeme
Také vysvetlenie k tomu, prečo ti slipknot niekde v prvých príspevkoch spomínal 2012
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a isiel by som do CA :p
@majqqo aj já, ale najprv TEXAS
ale asi nie, neni penez :´(
prečo nie..ale až keď budem veľký
Také vysvetlenie k tomu, prečo ti slipknot niekde v prvých príspevkoch spomínal 2012