Ahojte, chcem si dať nastreliť druhú náušnicu do ucha a zháňame niečo lacnejšie, nemusí byť žiaden profesionál, stačí to nastreliť v nejakej kozmetike. Nepoznáte nejakú dobrú a lacnú v BA a okolí, kde nastreľujú náušnice? Aké máte skúsenosti?
@luxie prepichnúť kvôli náušnici?? Načo? Furt sa to nastrelovalo nastreluje....je to rýchle, bezbolestné a normálne - ak sa potom o tu dierku staráš, ale to trebao všetko prepichnuté. ja mám takto tri dierky v jednom uchu, všetky nastrelené...z toho prvé dierky mi nastrelili ešt ako bábätku a žijem
@hwinula tak to máš potom dosť šťastie. keď sa to prepichne, tak je to "šetrnejšie" ako prestrelenie, ktoré ti akokeby okraje tej rany trošku "pohmoždí" takže sa to horšie hojí etc.
Ja mam 6 nausnic Jednu som si dal prepichnut v ppircingovom studiu ale inak vsetkych 5 predoslych som si prepichol sam. 2 idu cez chrupavku a ziaden problem nikdy nebol. Ked vies ako to prepichnut ani to neboli. Nieje to nic hrozne,popripade ked Ti pride blbe pichat si to sama daj to nejakej kamoske a ona Ti to raz dva spravi.
Jšdine co nesmies je dat si do cerstvej dierky striebro lebo sa Ti to moze zapalit
@bonbohanka Ja som si to vstko robil sam teda okrem jednej,vazne,ono to vobec nieje nioc strasne....teda tie co uz islli cez chrupavku uz boleli,ale ked chces len druhu dierku to je klidek,ked si prstami dobre stlacis ucho tesne pod tym miestom kde ides pichat ani tu ihlu v uchu necitis,az potom ked to uz mas hotove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nope.
prepichnúť.
Jšdine co nesmies je dat si do cerstvej dierky striebro lebo sa Ti to moze zapalit