Máte nejaké slovo alebo slovné spojenie , ktoré zvyknete používať často vo vete ? Príklad : Kokso, ty vole , omg ...Prípadne nejaké slovo , slovné spojenie ,ktoré často niekto používa vo vašom okolí : Díky Broňa ! Ak tu už niečo takéto bolo , vopred s
teraz máme s priateľom "tak určitééé...!" a potom v každom rozhovore "si smutný/á ako malá jahôdka/tigrík/egreš/alebo čokoľvek, čo nás v danej chvíli napadne...?"
na všetko prekvapujúce alebo novú informáciu "pééékne" alebo "čoooo"... a tak všeobecne zvyknem na všetko hovoriť miesto prídavných mien "mhm sympatické"... a v opitom stave všade počujem a hovorím "pokokot"
"ide ma vyjebať,ide ma vykotiť po pripade ide ma vykokotiť!" potom "Džízs Krajst" potom "A jebem ja tvojho boha skurveneho rpašiveho" alebo "Vlepnem ti?Ale tku že sa už v živote nespamätaš.."
"Takú ti capím,že straviš cely život v kotrmelcoch po pripade ťa zavru za prekročenei rychlosti..."
čožé, omg, oné, či? a stále hovorím "proste" a vobec si to neuvedomujem .. už mi s tym kamoši lezu na nervy ked mi to počítaju, to už ani nič povedat nemožem :/ ale už si davam na to bacha
si zabil, diky brona, tak urcitee, fail, facepalm, epic - toto vsetko pouzivaju len kokoti. snazim sa vylucit zo svojho slovnika absolutne vsetky frazy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ja použím tú Broňu, a velmi často "Ty kokos" alebo "ty kokot".
ak tym veta nezacina tak je to za kazdym tretim slovom pripadne ako dodatok
nic na co by som bola hrda ale aspon ma vsetci spoznaju
a dnes som povedala strasne vela krat POR EJEMPLO.. na španielčine som odpovedala a furt len napriklad.. napriklad.. a nič mi nenapadlo
ze parada
"Takú ti capím,že straviš cely život v kotrmelcoch po pripade ťa zavru za prekročenei rychlosti..."
alebo "Čo ci šušci?"
"či??" , "s kým sa baviš ?!" atd atd
v robote pouzivam...