Prvym a najdolezitejsim krokom k vytvoreniu otrokov je kastracia. A je jedno ci fyzicka alebo psychicka. Niektore kultury kastrovali, takym muzom sa hovorilo eunusi. V inych kulturach sa aspon odrezavali casti klitorisu alebo predkozky. Kedze zijeme v civilizovanom svete tak sa skor vyuziva dusevna. Sex ti vykreslia ako taku spinavost zlo a hrozbu, ze nedokazes naviazat sexualne vztahy.
Ide o to ze sex prinasa zo sebou pocit moci. Moci nad sebou samim. Prinasa vlastnu identitu. Sex je skutok ktorym sa oddelujeme od svojich rodicov, ucitelov, knazov, sefov... Ked ta vykestruju nikdy nedospejes k niecomu inemu ako ta ucili. To je ramcova idea.
A co sa tyka hadzania veci do jedla v restavraciach, to sa bezne deje ze ti napluju do jedla alebo si omocia svojho vtaka v polievke. Napr. co viem tak Margaret Thatcherovej sa niekolko krat vystriekali do jedla Co z toho vyplyva? NESERTE PERSONAL!!!
AA MYSLITE SI , ZE KEĎ OZNÁMILI, ŽE ZNEUŽÍVANIE PEDOFILNYMI KNAZMI JE FAKT TAK SA TOMU CHCELO UVERIŤ ? Zadržiavanie dievčat v írskych kláštoroch a už spomíname kastrovanie. Toto všetko sa udialo v čase keď u nás bol sociaizmus a cirkev im neostáva nič dlžná.
Vďaka tomu, že si myslia, že majú mandát od Boha sú schopní ešte väčších spinavosti lebo "Boh to chce" ...
JA TU HOVORÍM O KONKRÉTNEJ SLOVENSKEJ ŠKOLE ALE NEMÔŽEM SI DOVOLIŤ BEZ DÔKAZOV NIEKOHO OBVINIŤ, NAVYŠE AJ JA PRIPÚŠŤAM ŽE JE TO ÚPLNÝ NEZMYSEL A VERTE MI ŽE AJ MNE TO ZNIE AKO NEPODLOŽENA ANTICIRKEVNA KONSPIRACIA ALE ŽIAĽ SÚ SKUTOČNOSTI , KTORÉ JEJ NAHRÁVAJÚ...
CHCEL SOM IBA POZNAŤ VAŠE NÁZORY HLAVNE TÝCH Z INÝCH CIRKEVNÝCH ŠKÔL. Bol by som za ne vďačný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ide o to ze sex prinasa zo sebou pocit moci. Moci nad sebou samim. Prinasa vlastnu identitu. Sex je skutok ktorym sa oddelujeme od svojich rodicov, ucitelov, knazov, sefov... Ked ta vykestruju nikdy nedospejes k niecomu inemu ako ta ucili. To je ramcova idea.
kým som bol na štátnej škole všetko bolo v poriadku...
ked som počul to o holandsku a o vojakoch tak vo mne vrela všetka krv
Už len pomyslenie na to má ničí
všetky tie ich reči proti sexu má v tom ešte utvrdzuju..
Chujoviny sa vždy vymýšľali a vymýšľať aj budú, a väčšinou majú averziu voči cirkevným školám tí, ktorí v živote takúto školu nenavštívili
Vďaka tomu, že si myslia, že majú mandát od Boha sú schopní ešte väčších spinavosti lebo "Boh to chce" ...
JA TU HOVORÍM O KONKRÉTNEJ SLOVENSKEJ ŠKOLE ALE NEMÔŽEM SI DOVOLIŤ BEZ DÔKAZOV NIEKOHO OBVINIŤ, NAVYŠE AJ JA PRIPÚŠŤAM ŽE JE TO ÚPLNÝ NEZMYSEL A VERTE MI ŽE AJ MNE TO ZNIE AKO NEPODLOŽENA ANTICIRKEVNA KONSPIRACIA ALE ŽIAĽ SÚ SKUTOČNOSTI , KTORÉ JEJ NAHRÁVAJÚ...
CHCEL SOM IBA POZNAŤ VAŠE NÁZORY HLAVNE TÝCH Z INÝCH CIRKEVNÝCH ŠKÔL. Bol by som za ne vďačný...