Poviem ti ze by si nemal takto vazne brat...raz najdes babu ktorá ta bude chciet a hlavne ta bude mat rada takeho ako si, kasli proste na to teraz sa bav a uzivaj si zivota raz príde ta pravá....
Pocuj vydel som aj horsie vyzerajucich chalanou a mali na jeden prst 5 bab....ty musis len tie baby zaujat a musis si verit...ziadna baba nechce uboziaka ktory len narieka ze si nikdy nenajde babu, babam sa pacia taky chalani co maju svoj ciel a proste vedia co chcu.
mozno je to cliche ale ak to budes brat takto a mysliet si o sebe aky si skaredy....a budes chodit ako bez duse, tak si ta urcite ziadna nevsimne...tak skus to brat trochu s nadhladom, mozno sa do teba nezalubi na prvy pohlad...ale ber to tak...chces povrchnu babu, ktorej ide len o vyzor????
Jaaaj ved to je blbost...Vyzeras uplne normalne.Neviem co sa ti nepaci,okrem toho mas fotku s nejakym dievcatom to znamena ze ak je dievca ochotne byt na jednej fotke s tebou nie si az tak neoblubeny ako si myslis...A vzdy moze byt aj horsie...Su ludia ktory do 18 s nikym nechodia a je to v pohode...Mas 15 -casu dost...A skus sa tym vsetkym netrapit a zbytocne sa nezaoberat vecami ktore pridu same...Kopa (vlasne skoro vsetci)mojich spoluziakov speknela az na strednej ak si budes verit a budes sam sebou budes si moct este vyberat
ved vizeras v poho...neboj to casom pride a neviem kam sa ponahlas ta spravna si ta isto najde..................len to nevzdavaj,bud prirodzeny a ver si viac...mame rady sebavedomych chalanov....papa.drzim palce!
uplne suhlasim so Sunny...clovek si to tak neuvedomi, az dokym mu to niekto nepovie...ze napriklad sa jej paci, ze mas ciel a vies, co chces...dovtedy som to bral ako samozrejmost
POCUJ,NEMAM NAZOR K TVOJEJ DISKUSII? ALE S KAMOSMI ZACINAME S PARKOUROM A RAD BY SOM SA DOZVEDEL OD TEBA, AK SI OCHOTNY POMOCT ZE AKE BOLI VASE ZACIATKY-kedze v albume je vidiet, ze uz niesi zaciatocnik-A NEJAKE RADY PRE NAS AMATEROV...
no takze opat pripajam clanocek k tejto diskusii po nejakych tych rokoch presne troch zivoti som zacal brat ako si trosku inac.. len viete .. cloveka to trochu dost znici ak si nieco buduje roky a bez varovania sa mu to zo dna na den zosype.. treba sa postavit a kracat kracat dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nikdy neziskas zenske srdce bez toho aby si rozosmial jej pery.
Hladaj si len kamaratky, vztah pride sam od seba, nemozes xciet milovat nasilu.
Potom napis, ako ti to ide...
5o
PLS