je to spš a dala som si prihlasku do TN -Dubceka,do KE VS-bezpecnostneho manazerstva,do Trnavy -verejna sprava co na to poviete mam niekde sancu sa dostat.
no a rozmyslam ked ma nikam nezoberu skusim nejaku sukromnu vraj tam zoberu kazdeho neviem ci je to pravda tak na VS-ekon.a manazmentu verejnej spravy v BA.,alebo VSmanazmentu v TN.
@kokosovyorech Naozaj nechápem prečo. Známka na to predsa nemá žiadny vplyv. Ak sa naučí otázky z knižky naspamäť, môže sa dostať na UK z prvého miesta.
Ešte raz - práve na medicíne sa väčšinou stredoškolský prospech absolútne neberie do úvahy.
@caleban ale asi sa tam ten človek velmi lahko neudrží ..... nechápeš, ked má niekto problémy zvládnuť stredoškolské učivo tak načo by sa hlásin na niečo takéto
no cize asi nemam sancu mam ocakavat ze ma nezoberu,ked tak premyslam neviem ci mam napisat potom odvolanie asi to nema vyznam,no flakala som celu strednu skolu a az teraz si to clovek uvedomi ked nema rob.ze aspom vs si moze spravit.
@caleban 1.LF v Prahe berie priemer do úvahy... 1,20 je tam myslím najvyššia hranica (počas celej SŠ).
Ale ostatné asi nie. Ja mám tento rok 2,3 priemer, hanbím sa za seba ale chcem na medinu. Bio a Che nie sú problém, tak hádam sa to dáko do tých prijímačiek utrasie... Ja si verím
pozerala som teraz sladkovicovo,tam nemam sancu spravit primacky hlavny je dejepis,zemepis a to sme na strednej mali len v 1roc.u nas bola sama ekonomika,logistika,uctovnictvo a pod.
@storcko Je to možné, nepoznám podmienky na všetky školy, preto som aj použil výraz "väčšinou."
No a pokiaľ priemer neberú do úvahy, tak sa to v pohode dá aj s 2,3 si myslím, len sa treba posnažiť. Možno sa už mnohé zmenilo odvtedy, čo som ja maturoval, no viem, že vtedy na UK v BA išlo len o to, aby sa uchádzač naučil príklady z knižky. Do Brna to už bolo vraj treba aj vedieť. No ale keď vravíš, že bio a che nie sú problém, tak to snáď zvládneš. Fyziku prípadne dotiahneš, ak Ti robí problém, ale to robí asi väčšine medikom.
@mercie : Pozri si podmienky prijímacích skúšok a najmä aký dôraz kladú na známky a na typ ukončenej strednej školy. Tam, kde berú všetkých bez prijímacieho pohovoru, máš vyššiu šancu sa dostať.
Ale priprav sa na to, že v prvom ročníku budeš musieť čeliť značnému situ.
Mám zopár známych, ktorí na strednej neexcelovali, ale podarilo sa im úspešne zložiť prijímačky na VŠ. Niektorí to vzdali hneď v prváku a niektorých to štúdium tak chytilo za srdce, že dosahujú prekvapivo dobré výsledky.
@miso164 : Už aj z univerzity Dubčeka? Vidím, že takýchto inzerátov pribúda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mimochodom, nejako si zabudla ešte na Sládkovičovo.
Načo ti teda celá taká škola nakoniec bude?
Verím, že do inzerátov "hľadáme absolventa VŠ, nie zo Sládkovičova!" pribudne tých škôl, ktoré si to zaslúžia, časom viac.
Ešte raz - práve na medicíne sa väčšinou stredoškolský prospech absolútne neberie do úvahy.
Ale ostatné asi nie. Ja mám tento rok 2,3 priemer, hanbím sa za seba ale chcem na medinu. Bio a Che nie sú problém, tak hádam sa to dáko do tých prijímačiek utrasie... Ja si verím
No a pokiaľ priemer neberú do úvahy, tak sa to v pohode dá aj s 2,3 si myslím, len sa treba posnažiť. Možno sa už mnohé zmenilo odvtedy, čo som ja maturoval, no viem, že vtedy na UK v BA išlo len o to, aby sa uchádzač naučil príklady z knižky. Do Brna to už bolo vraj treba aj vedieť. No ale keď vravíš, že bio a che nie sú problém, tak to snáď zvládneš. Fyziku prípadne dotiahneš, ak Ti robí problém, ale to robí asi väčšine medikom.
@kokosovyorech To chápem. A čo to s tým má spoločné?
Ale priprav sa na to, že v prvom ročníku budeš musieť čeliť značnému situ.
Mám zopár známych, ktorí na strednej neexcelovali, ale podarilo sa im úspešne zložiť prijímačky na VŠ. Niektorí to vzdali hneď v prváku a niektorých to štúdium tak chytilo za srdce, že dosahujú prekvapivo dobré výsledky.
@miso164 : Už aj z univerzity Dubčeka? Vidím, že takýchto inzerátov pribúda.