červený, žltý je mi nesympatický pre tú pofidérnu farbu... nieže by som bol rasista, ale žltý to u mňa prehráva na celej čiare žiaľ... nič v zlom milovníci žltých
Meloun je samozřejmě zelenina. Latinsky Cucumis melo, čili je příbuzný s okurkou, protože je to čeleď cucurbitaceae, neboli okurkovité. Všeobecně tyto druhy u nás mají název plodová zelenina.
a snad je to zelenina nie ?? kto vzal ze je to ovocie... mozno nejaky inteligent zase ktory si myslel ze mu zelenina nechuti a toto mu chutilo tak povedal ze je to ovocie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A cerveny.
» www.sme.sk/c/3972174/Cerve...
zelena ako nejaky jed a cervena ako krv... hej
zlta stajna mi smrdi...
a ked uz sme pri tom, dnes sme boli na rinku v PK a tam na trhu jeden zadrel: Meloooony koruuuun za kilooo, supka zdarmaaaa!!!
a snad je to zelenina nie ?? kto vzal ze je to ovocie... mozno nejaky inteligent zase ktory si myslel ze mu zelenina nechuti a toto mu chutilo tak povedal ze je to ovocie
noo a ktory radsej?no cerveny..zlty mi chutovo moc nepadol..neviem preco..jednoducho moje chutove bunky su vyberave a vybrali si cerveny melon..
ale jedine co mi na nom vadi su tie kostky tam popchane aj neviem kde vsade..ich plujem vzdycky
a este strasny zvuk to vyda ked do toho zakusnem..brr!