Ahojte vedel by mi niekto povedat ake vzdelanie by som potreboval na najdenie prace ako maser v kupeloch alebo spa zariadeniach na SK? Momentalne zijem v anglicku a mam L3 Diploma in Body Massage Techniques a teraz si robim L3 Diploma in Sports Massage.St
@peterre to sú akože masérske kurzy? určite nájdeš možnosť nájsť si prácu ako masér,a le teraz začínajú vyžadovať strednú školu maséra alebo nadstavbu fyzioterapeuta, lebo predsa je rozdiel keď sa dačo učíš 3 mesiace alebo 4 roky..
no su to kurzy ktore tvraju 9 mesiacov.ako tu v anglicku je to postacujuce na pracu, tak si myslim ze ked to mam v ang . mohlo by to byt u nas doma viac atraktivne.
@peterre tak ja som chodil na strednú na maséra a nám prišli ponúkať prácu z kúpelov a povedali že vyžadujú masérsku školu dokončenú ale že teraz tam majú aj ludí s kurzami ale posielajú ich na štúdium ak chcú pokračovať vo výkone práce takže asi tolko
no dnes mi volala pani a pozvala ma interview do londyna, otvaraju nejaku novu kliniku a potrebuju maserov.ten inzerat som nasiel na gumtree. tak drzte palce a dik za nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov