Nutne potrebujem niekoho, kto má mačku čo teraz kojí. Mám 4 mačence, matka ich odvrhla. Keď sa nikto nenájde pravdepodobne sa dajú utratiť. Pomôžte!! Senec a okolie
No, nemam Ti akosi ako pomoct. Ak ich odvrhla, asi sa na to neciti, takze by bolo zbytocne ju nejako nutit, hoci skusit by si este mohla (ju "prehovorit"). Ak sa nenecha, mozes skusit nejako umelo dokrmovat, hoci neviem, co z toho asi bude, ked su este uplne malinke. Ak sa nic nepodari, mozes zabudnut na to, ze preziju, takze dufam, ze si si ich este velmi nestihla oblubit..
Umelé dokrmovanie príliš nezaberá, ich mama bola sama chorá asi práve preto ich dovrhla. Preto hľadám niekoho, kto mačku má a má malé. Ktorá ešte kojí.
Prepáčte, že je diskusia bez nadpisu, ale nejako mi to ubehlo a neviem, ako to opraviť, či sa to vôbec dá.
U veterinára sme boli, dokrmovanie nepomáha a mám 10 mačiek, takže mu tam mačence nenechám, nemám 200 eur, ktoré si za tia kočence vypýta. nechem rady. Mačky máme celý môj život. Chcem niekoho, kto má mačku aj s malými a bol by schopný aspoň jedno priajať. Vezmem si ho potom pokojne späť, treba ho len odkojiť
inac, ked chces podhodit cudzie macata nejakej macke, potri macence a cumak dotycnej macky zubnou pastou (alebo niecim silno voniacim, prekryvajucim pach macat.) je tam potom velka sanca ze ich prijme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Prepáčte, že je diskusia bez nadpisu, ale nejako mi to ubehlo a neviem, ako to opraviť, či sa to vôbec dá.
Nemas v svojom okoli nejakeho kamosa/suseda co chova nejakeho vacsieho hada (pytona alebo bou)? Ten by ich v pohode prijal....
Ale možno jedno zachrániš.
Mám starú mačku a tento rok ZRAZU sa pri nej ocitlo jedno malé koča..normálne ho kojila a postarala sa oň...
Kotná nebola, tak iná možnosť ma nenapadá
Kotná nebola, tak ho musela šlohnúť.
Asi má nejaký silnejší inštinkt.
inac, ked chces podhodit cudzie macata nejakej macke, potri macence a cumak dotycnej macky zubnou pastou (alebo niecim silno voniacim, prekryvajucim pach macat.) je tam potom velka sanca ze ich prijme