Ma niekto skusenost s reklamaciou v internetovom obchode? pripadne konkretne v obchodobchodov.sk?
Kupila som si tam preproduktory, ktore po tyzdni prestali hrat, a tak som napisala cez ich stranku reklamaciu,podla toho co mi povedal chlap v telefone. Prisla mi odpoved este v ten den, ze mi vratia peniaze a mam napisat kedy budu pripravene, zbalene s k
na heureke ma cez 1600 recenzii spokojnost, no terza som zistila ze viac ludi malo natahovacky s tym aby im to zreklamovali tak sa pytam ze co sa da robit ine okrem toho ze im bduem stale vyvolavat... obchod ne na druhom konci republiky takze tomu by som sa chcela vyhnut ale ak bude treba tak som schopna tam ist...hoci mi v reklamacii napisali zeoni toho kuriera poslu... no take mam nervy ze konec
my sme kupovali reproduktory cez » www.electronic-star.sk/Reproduktory_c1... a tiež sa mi pokazili... a vyriešili sme to, že som ich poslala ja, keď ich dostali vrátili mi peniaze. spýtaj sa, či to nemáš poslať ty keď majú problém zohnať kuriéra alebo čo... ale vyzerá to pofidérne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A keď už niečo kupujem, tak z overených obchodov, nie z takýchto pofidérnych.
Neviem, či sa aj na toto vzťahuje povinnosť vybaviť reklamáciu do 30 dní, aj keď zatiaľ nemajú tovar.
Nemajú odberné miesto, kde im to môžeš vpratať?