Heheh, kedysi som sa rezala sama, nemám problém s goreistickými vecami či nechutnosťami, už som i pri menšom operačnom zákroku odsávala krv, ale párkrát sa mi stalo, že som pri odbere krvi odpadla nerozumiem tomu vôbec
Zatiaľ som sa nezranil tak že by mi bolo zle z toho (našťastie) a keď mi brali krv bolo to v pohode. Len keď som bol darovať krv to super nebolo, skoro som tam omdlel, bol som biely, zelený - všetky farby dúhy. No ale už keď som šiel druhý a tretí krát tak som to zvládol bez problémov
nikdy mi to nevadilo a ani mi to nevadí keď som bola malá tak som mala zdravotné problémy a dosť som musela chodiť po vyšetreniach a strávila som istý čas aj v nemocnici takže je možné, že som si na to nejak podvedome privykla a pripadá mi to normálne
Mne to problém nerobí..., Akurát raz mi ostalo blbo keď som štartoval lietadlo a vrtuľa mi odfajčila bruško z prsta. Minul som celú auto-lekárničku a nič. Vtedy som myslel, že vykrvácam.
Ako malý som mal panický strach z injekcii, ba sestričky s mamou ma museli držať aby ma zaočkovali ale asi už posledné 3 roky každý mesiac chodím k doktorke na odber krvi, takže som si nato už zvykol, dokonca to niekedy už ani necítim. Jak sa vraví klin sa klinom vybíja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mňa to ani nebolí,ani mi to nie je nepríjemné..ale ja sa strašne bojím
ano je to nepríjemne, v špitáli sa na to dá ale privyknúť, ine človkú neostáva...
Kedysi mi to vadilo no teraz napr. taký odber krvi, úplne v pohode.