@kemuro no vekove rozdiely su velmo dobra tema na rozoberanie...napriklad dievcata ktore je poznam a som s nimi ze v kontakte maju -6 mesiacov +5 rokov to je prehlad
uu tak ani mne sa to este nepodarilo,ale gratulujem ....sice 10rokov...to je dosť...ale však čo tam po tom ...aj moja babka s dedkom tak boli(9r.)...len dedko bol ten starši
@laciskoo musí súhlasiť, to že ste si povedali že spolu chodíte nemusí znamenať že je hneď medzi vami aj nejaké citové puto, neber to tak zhurta potom sa to môže pokaziť, teba to môže moc zobrať, obesíš sa a ina skončí na psychiatrií, kde poškvrní tvoju povesť
naco ti je ked ju ani nepretiahnes?..chudera vies jak bude trpet ..ju bude svrbet suska a ty jej povies..moja ..zasukame ked budeme planovat dieta ......lol ty si mi taky svetovy chuj ..ze vacsieho som nevidel ..a neverim ti ani slovko
ha, ale fakt musis odfoti jej picu inak ti nikto nikdy neuveri ale pravdu ma @small_angel preco by 29 rocna, ktorej tikaju biologicke hodiny stracal cas s chlapcom, ktory jej ani kacera neponori to fakt neviem asi bude frigidna
Ja som si aj myslela, že to, čo si tu predvádzal boli len rečičky Hoci je pravda, že by ma zaujímalo ako to medzi vami je... stretli ste sa? vie ona vôbec o tom, že chodí s tebou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
btw,gratulujem
hoci stačil len stav.
alebo..
chce tu niekto rozoberať aj vekové rozdiely?
fuf kde som to mal prestať písať?
je realna???