Všeobecné kategórie
- Auto-Moto
- BIRDZ a jeho svet
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Filmy
- Fotografovanie
- Hudba
- Humor
- Hry
- Jedlo
- Literatúra
- Matematika
- Mobily
- Počítače, internety
- Podniky
- Peniaze
- Politika
- Šport
- TV, médiá
- Umenie
- Veda a technika
- Záhady a mýty
- Závislosti
- Zdravie
- Zvieratká
- Život
- Ostatné témy
O láske, vzťahoch...
O škole...
Regionálne témy
Trochu odbornejšie
Ako vložiť obrázok alebo video do komentu?
Nakopíruj tam linku na obrázok (končiacu .jpg, .gif a pod) alebo linku na video na YouTube, BIRDZ TV, Google Video... napísal.
tomas
11. januára 2010 o 01:46 Ďalšie fóra » Je toto video realita alebo strašný FAKE? :D
Strašne som sa na tom kosil, a uvažujem, môže toto byť pravda, alebo je to celé fejk? 
TIP: Uploaduj svoje videá a videoblogy na BIRDZ TV!
Posúďte sami a vyjadrite sa, či je to pravda alebo fejk.
11. januára 2010 o 01:54 Ďalšie fóra » po skusenostiach z poniektorich obchodou, bi som sa ani necudoval ze sa to moze stat
. ale zase zober tak, kopec teenegerou v mojom veku v cesku, nerozumie velmi slovencine

11. januára 2010 o 01:59 Ďalšie fóra » je mi ľúto tých čo toto musia vydržať a nevybuchnúť 
11. januára 2010 o 02:07 Ďalšie fóra » haha 
...toto poznam...tiez som sa na tom dobre zabavala....ale podla mna fake.
11. januára 2010 o 02:07 Ďalšie fóra » je to fake, ten človek, čo rozpráva po slovensky, rozpráva presne ako všetci moji kamaráti, keď sa snažia rozprávať po slovensky, to je počuť.
že tomu veríte. kriste.
11. januára 2010 o 02:31 Ďalšie fóra » je to fake lebo ten typek uz vela takych sraciek natocil
ale haluz
debilita vladne svetu
11. januára 2010 o 02:56 Ďalšie fóra » OMG vy ste dementny... vy asi nepocujete ze je to obycajny vymlety cigan???
11. januára 2010 o 08:32 Ďalšie fóra » Je to FAKE z ceskeho radia . . . ziaden cigan. Ale inak by to na slovenskeho cigana pasovalo, to len cigan moze byt taky blbecek.
11. januára 2010 o 14:01 Ďalšie fóra » 

ulica sa volá Pod hradbami , - aha, takže to začína na š? 

11. januára 2010 o 14:26 Ďalšie fóra » nechce sa mi to cele pocuvat ale podla mna to NENI FAKE 
11. januára 2010 o 14:40 Ďalšie fóra » Nečudovala som by som sa, keby to bol slovák. O slovenských policajtoch už mám svoju mienku... 
11. januára 2010 o 15:19 Ďalšie fóra » Počula som už všeličo ale mne sa to zdá aj reálne, ludia su schopný všetkého 
vesmír a ludská hlúposť su predsa nekonečné 
ale inak jako haluz 
11. januára 2010 o 16:07 Ďalšie fóra »
vrrr nejako to nechce ísť
11. januára 2010 o 17:22 Ďalšie fóra » nie je to z Evropy 2? Ale ak hej, tak potom ten co mal byt akoze Slovak, tak ten to len hral, ale ten druhy, co mu diktoval, tak o nicom nevedel...
11. januára 2010 o 18:00 Ďalšie fóra » @wampirekiss @15 Ale pri vesmíre si tým nie som istý?
11. januára 2010 o 18:55 Ďalšie fóra » @Matheusko ten pravý sa ozval
...čo vyzerá ako Cigáň..a možno aj je..žebrák
11. januára 2010 o 19:11 Ďalšie fóra » Je to ale strašná hanba pre Slovensko! Je to trápne, či už ide o podfuk, teda ten váš blbý "FAKE", alebo ide o realitu.
11. januára 2010 o 23:39 Ďalšie fóra » je to fake lebo to poznam, ale tak su aj taky debili 
11. januára 2010 o 23:45 Ďalšie fóra » @L0l0mir. . . aj ja som si ta vsimol
Ale nevesaj sa este za to, nezufaj, vsetko sa da zmenit
20. januára 2010 o 09:28 Ďalšie fóra » to je normálny východniarsky cigán a normálny český policajt neviem čo riešite 
no a či to je fake alebo nie.. ťažko povedať, ale poznám podobné video
tiež neviem či to je fake alebo nie..
Napíš nový koment:
Univerzita veterinárnej medicíny
Jediná univerzita poskytujúca vzdelanie v oblasti veterinárnej medicíny ...
Menší než eurocent!
Pozrite sa na najmenšie zvieratá vyskytujúce sa na našej planéte. Nech už sú to cicavce, ryby alebo plazy,...
Skutočne ekologický automobil
Robí na ňom už 4 roky a mnohí sa mu v začiatkoch smiali, no on je šťastný a...