Ahojte, mám menší problém.Chodím s priatelom už dva mesiace, ale on mi začal obchytkávat prsia.Stále som sa bránila, po čase šiel už pod tričko.Nedovolila som mu to...Povedal že je to normálne, ved spolu chodíme.A tak som mu to dovolila, myslíte si že t
No ja neviem, preco ked sa na to neciti by uz nemala byt pripravena na vztah? Za to že sa teraz neotrčí hneď tak čo. Niektorý môžu byť hanblivejší a aj tých najbližších si môžu pripúšťať do svojej intímnej zóny pomalšie.
Ja by som mu to vysvetlila,že proste nie, nech dá tomu time, ak by to nepochopil tak zakročiť, ak by sa rozišiel, buď štastná,že si sa zbavila somára.
ked ti to vadi tak ho nenechaj... ale je to trosku zvlasne ze ti to tak prekaza, ono to zase nie je tak skoro, a ty uz nemas 15 alebo co.ale mozno to len chlapec nespravne skusil, pokial by ti len tak z nicoho nic siahol na prsia chapem ze to nemuselo byt prijemne ale co ja viem pri takej intimnejsej chvilke...
keby to slravil na prvom rande budus bolo by to mozno nezdvorile, po tyzdny ta este chapem, ale po 2 mesiacoch ma vela parov sex takze to ze ti chiti len prsia ber ako vyhru a nestazuj sa
@colette1 Neviem prečo by to malo znamenať nepripravenosť na vzťah V dnešnej dobe by všetci najradšej všetko spravili na prvom rande....to že ti je to trochu nepríjemné ešte neznamená že ťa nepriťahuje...len isté veci majú svoj čas a u teba ten správny čas ešte nenastal Skús mu to povedať, ak ťa ľúbi, tak ťa do ničoho nebude tlačiť
Ak si taka staromodna romanticka, tak si najdi staromodneho romantika a nie takeho, co ta obchytkava a tebe to nie je prijemne (a bude to pre teba potom este horsie)...problem solved!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Preboha, nehanebník jeden. Daj mu facku!
Na toto nie sú žiadne pravidlá. Keď sa na to necítiš, tak je to skoro.
Buď ho chceš alebo nie.. to je všetko ..po dvoch mesiacoch by si to už mala vedieť
Ja by som mu to vysvetlila,že proste nie, nech dá tomu time, ak by to nepochopil tak zakročiť, ak by sa rozišiel, buď štastná,že si sa zbavila somára.
ale sama nechapem co ti vadi, su to len prsia, ved nech si chyti preboha.. neodpani ta tym ani nic
tiež mi to lezie na nervy keď chalan hneď pchá ruky na orgány pohlavní primárne, sekundárne...
a ja som zatiaľ len na takých natrafila, čo hneď po prvej puse už nevedeli vydržať :/
to neni len tak
vidiš ja to tiež teraz nechápem .........
a nebolo to za prsia, ale za..., no veď vieš asi za čo.....
filip
hm, tak, tak veľký hriech, ale ty máš čarovnú paličku, odčaruj ma .......filip
mám rád tieto puberťácke reči .....filip
máš pravdu a ty patríš do pokladnice múdrosti
idem sa kajať!