Je Slovenský jazyk a literatúra v kombinácii s etickou výchovou šťastná voľba ?
Práve som sa dozvedel, že ma prijali na tento odbor na trnavskej univerzite PF a chcem vedieť, či sa to dá zvládať a aké to je práve na tejto univerzite ...
Ako osobne by ma asi bavilo aj učiť, ...len sa bojím toho, že nebudem zvládať čítať tú povinnú literatúru. Je tu niekto kto tento odbor v Trnave študuje alebo nejaký budúci spolužiak ?
No takto... mám slovinu a anglinu a poviem ti, že študovať slovinu je fakt brutál (a anglinu tiež, ale o to tu teraz nejde ..). Väčšinou keď máš jeden predmet náročný, je dobré skombinovať ho s jednoduchším, takže etika je celkom OK.. ale treba rozmýšľať trochu aj perspektívne. Budeš mať uplatnenie? Bude ťa to baviť? Ak si myslíš, že áno, choď to toho..prečo nie..
@nietimekki od nich nie, s nimi som sa stretol len zopár krát za život. Oni sú veľmi vyťažení Ale tiež dosť často robím s deťmi a viem aká je to radosť
@pastor1 ak máš niečo spoločné s katechizmom tak nenapíšeš kachetizmus ???? .... inak nič proti katechizmu a práca s deťmi mi nieje cudzia, takže ani to nevylučujem ...
@martin1511 občas si tu na birdzi pripadám ako na hodinách slovenčiny... Áno pomýlil som sa. Píšem pomerne rýchlo a preto sa mi i často stane že nejaké písmená vynechám, pridám prípadne prehodím. To sa stane občas každému, dokonca i tebe
Ahoj.. Ja idem tiež študovať slovenčinu ale miesto etiky mám občiansku.. a vybrala som si to preto, lebo by ma to bavilo.. Myslím si, že ak by to bavilo aj teba..nemal by si mať dôvod k tomu, aby si sa toho obával. A vôbec..Máš strach zo sjl..ale ak to chceš aj doštudovať..určite sa budeš aj učiť..takže neboj..nejako to zvládneš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
s hentakou stastnou kombinaciou
Veľa zdaru
@nietimekki od nich nie, s nimi som sa stretol len zopár krát za život. Oni sú veľmi vyťažení Ale tiež dosť často robím s deťmi a viem aká je to radosť