Ahojte, tento rok som si dala prihlášky na 4 školy v Nitre na UKF. Na históriu, environmentalistiku, prekladateľstvo a psychológiu. Psychológia bola moja priorita ale bohužiaľ, dnes som sa dozvedela, že ma neprijali. Prekladateľstvo mi tiež nevyšlo, no to
choď študovať to čo ťa baví a kde je väčšia pravdepodobnosť, že tých päť rokov v pohode prežiješ ani environmentalistika nie je v tomto štáte zatiaľ veľká výhra....
toto presne sa mi stalo minuly rok, na psychologiu ma nevzali a mala som si vybrat medzi enviro a historiou.. skoncila som na enviro a celkom ma to bavi matiku a chemiu mam za sebou a vobec to nebolo tazke
Ak ťa náhodou zaujíma uplatnenie, tak toto znie celkom vtipne:
"Absolvent sa uplatní najmä vo vedeckej sfére ako pomocný vedecko-výskumný personál a na rôznych stupňoch štátnej správy a samosprávy, napr. ako referent na odboroch životného prostredia, resp. na úseku štátnej ochrany prírody a krajiny."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
osobne si myslím že ten kto sa to rozhodne študovať musí mať pre to nadšenie, nie len vedomosti...
enviromentalistika by ma nebavila...
"Absolvent sa uplatní najmä vo vedeckej sfére ako pomocný vedecko-výskumný personál a na rôznych stupňoch štátnej správy a samosprávy, napr. ako referent na odboroch životného prostredia, resp. na úseku štátnej ochrany prírody a krajiny."
A tu je dáka diskusia o tom na birdz
» www.birdz.sk/forum/ma-enviro...