FMFI ApI BA-volitelne predmety a vstupny test z AJ
tento rok zacinam studovat na matfyze aplikovanu informatiku a chcel by som vediet, ze ten vstupny test sa mam snazit napisat ako velmi dobre lebo mi hovorili aby som ho schvalne pokazil a dali ma do "slabsej" skupiny a nemusel sa tolko ucit, ale bud. rok
ja som toto isté mala na matike a rozdiel bol v tom, že slabší tuším absolvovali o semester alebo rok viac, ale teraz si tým vôbec nie som istá, bolo to dávno... ale v úrovni podľa mňa rozdiel nebol. to je len rozvíjanie slovnej zásoby o (v tvojom prípade) informatické termíny. do zahraničia neviem, či sa to vôbec bude rozlišovať. @tunidlo bude vedieť viac o vašej angline, keby sa to náhodou líšilo.
Fx z voliteľného predmetu sa normálne zapíše do indexu, takže to nerob. ale môžeš si ich zapísať, prísť sa na ne pozrieť, zhodnotiť, ktoré chceš a počas prvých dvoch-troch týždňov semestra si odpísať tie, čo nechceš
No, podľa mňa sa môžeš do "slabšej" skupiny aj neskôr prehodiť z vlastnej iniciatívy, ak by si to považoval za potrebné.
A ak ten test spravíš tak, že ťa zaradia do lepšej skupiny, pravdepodobne na ňu máš a nebudeš mať problém. Angličtina je na matfyze fakt najmenšia starosť
A ako vravela anzu, tí, ktorí sú v slabšej skupine majú odporúčané 4 semestre angličtiny, tí v lepšej skupine majú odporúčané 2 semestre.
Ale to je zasa vec, ktorú si môžeš bez problémov neskôr zvoliť sám, keď budeš naisto vedieť, či chceš v tej angličtine pokračovať
Ak budeš mať nejaké ďalšie otázky, kľudne sa spýtaj, či tu, alebo v TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Fx z voliteľného predmetu sa normálne zapíše do indexu, takže to nerob. ale môžeš si ich zapísať, prísť sa na ne pozrieť, zhodnotiť, ktoré chceš a počas prvých dvoch-troch týždňov semestra si odpísať tie, čo nechceš
inak, v pondelok pisem rovnaky test ako ty, ale zatial mi nikto neradil ho "pokazit" a asi by som tak ani nespravil, cize ho normalne napisem
No, podľa mňa sa môžeš do "slabšej" skupiny aj neskôr prehodiť z vlastnej iniciatívy, ak by si to považoval za potrebné.
A ak ten test spravíš tak, že ťa zaradia do lepšej skupiny, pravdepodobne na ňu máš a nebudeš mať problém. Angličtina je na matfyze fakt najmenšia starosť
A ako vravela anzu, tí, ktorí sú v slabšej skupine majú odporúčané 4 semestre angličtiny, tí v lepšej skupine majú odporúčané 2 semestre.
Ale to je zasa vec, ktorú si môžeš bez problémov neskôr zvoliť sám, keď budeš naisto vedieť, či chceš v tej angličtine pokračovať
Ak budeš mať nejaké ďalšie otázky, kľudne sa spýtaj, či tu, alebo v TS