prosim vas, mam problem.. na akustickej gitare hram uz niekolko rokov a chcem zacat hrat aj na elektrickej gitare a neviem aku si mam kupit. chcela by som vediet nazory hlavne na tieto gitary: » musiccityworcester.com/Guitars/electri...
je to hlavne podla stylu .. a kup si gitaru nejakej lepsej znacky, pretoze tu potom lahsie predas ... a samozrejme , ide o tom kolko chces do nejinvestovat ... ale podla mna radsej si kup nejaku kvalitnejsiu , ktora ma aj lepsi zvuk a aj sa ti na nej bude lepsie hrat , a ked s hranim nechces skoncit , tak aby si o mesiac nemusela kupovat novu ...
@0 musíš si vybrať podľa toho,aký štýl chceš hrať. ja osobne by som si nekupovala gitaru cez net už len z toho dôvodu,že keď som si šla kupovať gitaru v auparku,mohla som si na nej skúsiť zahrať takže určite aj podľa kvality a zvuku no ak nevieš,aký štýl chceš hrať,určite si ešte nekupuj gitaru
Na metal je dobré kúpiť gitaru s aktívnymi snímačmi ...Jak ten link čo som sem dával alebo ešte napr. toto (je toho veľa) ...
www.audiotek.cz/product-16773-cort-evl-k6-bkms
Taktiže by bolo fajn keby bolo telo z mahagónu ...
To len také základy ...Zbytočné vysvetlovať viac a podrobnejšie veci keď očividne nevieš o čo to beží ...
A čo sa týka punk-rocku ..Tak to ti stačí aj stratocaster Sx z tresca za 90€ ...
A samozrejme ide dosť aj o kombo ..Gitaru môžeš kúpiť bohvie jak dobrú ..Ale keď máš sračkové kombo tak ti je dá geniálna gitara takmer na nič ...Ako zvuk to má no ..Ale mohol byť s lepším kombom 100x lepší ...
Kombo ak nemáš tak odporúčam značku Line 6...Také 15| by ti mohlo stačiť na začiatok a také hranie doma ...
suhlasim s @ravn5 co sa tyka tej evl k6.. bohovska gitara to vraj je... medzi nou a kx custom som sa rozhodoval a rozhodal som sa pre custom lebo sa mi nechce drbat s floyd rose zamkami a s cortom som zatial velmi spokojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@0 musíš si vybrať podľa toho,aký štýl chceš hrať. ja osobne by som si nekupovala gitaru cez net už len z toho dôvodu,že keď som si šla kupovať gitaru v auparku,mohla som si na nej skúsiť zahrať takže určite aj podľa kvality a zvuku no ak nevieš,aký štýl chceš hrať,určite si ešte nekupuj gitaru
toto vie narobiť peknú zlobu ..A cena je úžastná ..
www.audiotek.cz/product-16773-cort-evl-k6-bkms
Taktiže by bolo fajn keby bolo telo z mahagónu ...
To len také základy ...Zbytočné vysvetlovať viac a podrobnejšie veci keď očividne nevieš o čo to beží ...
A čo sa týka punk-rocku ..Tak to ti stačí aj stratocaster Sx z tresca za 90€ ...
A samozrejme ide dosť aj o kombo ..Gitaru môžeš kúpiť bohvie jak dobrú ..Ale keď máš sračkové kombo tak ti je dá geniálna gitara takmer na nič ...Ako zvuk to má no ..Ale mohol byť s lepším kombom 100x lepší ...
Kombo ak nemáš tak odporúčam značku Line 6...Také 15| by ti mohlo stačiť na začiatok a také hranie doma ...