Ahojte,potrebovala som poradit od studentov alebo absolventov tejto univerzity. Aky mate nazor na tuto skolu a hlavne by ma zaujimalo ako tam funguju prednasky a cvika,ako casto treba na ne chodut. U niketorych univerzit su to piatky a soboty,ale nie kazd
Hovorí sa o UMB že prírodovedecká a ekonomická fakulta sú najhoršie. Veľmi sa vyhadzuje a sú tam jebnutí prednášajúci. Aspoň tak mi to opisujú kamošky a rodina. Mimochodom v piatky a soboty sa chodí keď máš externé
na prednášky väčšinou netreba, ale na cviká treba pokiaľ sa robí prezenčka, napríklad v prváku je fest dôležité chodiť hlavne na cviká z matiky, mikra a makra, prípadne informy...lebo to treba k urobeniu skúšky
dakujem za rady,ja chcem ist na 2. stupen, na 1.stupen som chodila na SPU FEM,preto sa pytam. Velmi rada by som bola keby sa niekto nasiel kto chodi na 2. stupen,odbor Ekonomika a manažment malých a stredných podnikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme