Bola som na prijmackach na pravo na UMB a skoncila som s takmer 550 ludi na 233 mieste (126bodov), pricom beru 130 ludi, najlepsi pocet bodov bol 235. Mam sancu sa tam dostat? Mam si podat odvolanie, alebo co? Prosim radte, kto ma skusenosti s tymto...
@lula08 : Za pokus stojí podať si odvolanie, predsa len sa nezapíšu všetci na štúdium. A možno nežijú na tejto škole také krepy ako na práve UK, kde môjho kamaráta pred tromi rokmi nezobrali ani na odvolanie, aj keď bol úplne prvý pod čiarou.
Keby si bola druha/tretia pod ciarou urcite by sa to oplatilo riesit... ale 100 miest dohora neposkocis ani keby si velmi chcela... ale zase na druhej strane tym ze napises odvolanie nic nestratis...
Neberú 130 ale 150 takže to zvyšuje tvoje šance napíš si odvolanie možno ti vijde však nadej zomiera posledná a tie bájky, balady a fami sú obyčajné bludy neviem aký zarytí odporcovia to stále rozširujú a už vonkoncom nemá zmysel porovnávať slovenské školy UK, TT Či UMB všetky sú na jedno kopito ani na jednej to neni med lízať
a kedy sa posiela odvolanie, až keď mi príde vyrozumenie od nich, alebo hneď teraz to mám poslať? Momentálne som cca83 pod čiarou, tak možno sa dostanem, kedže každý si odvolanie isto nepošle a predpokladám, že možno aj polovica z tých 150 pôjde na iné školy, kedže prímačky do BA a TT ešte neboli a veľa ľudí si dalo UMB ako poistku, čo myslíte?
Odvolanie pošli až keď ti príde list s fakulty že ta neprimajú bude tam tiež napísané že proti rozhodnutiu je možne podať odvolanie do ...dní až potom im posielaj odvolanie, držím ti palce nech ti to vyjde možno budeme spolužiaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
do BB na právo berú zväčša svojich ľudí.