@zayl Tak sa ti taký človek práve hlási. Ja by som najradšej dala cukor do každého čaju
(no dobre, do každého nie, minule sme na Dunajskej dostali na ochutnávku niečo, čo bolo prekvapivo sladké aj bez cukru, len si zase nepamätám, ako sa to volalo - ale viem že sa to používa na Budhove narodeniny a dobre to chutilo)
a je aj taky vtip, keď maš malý nezúfaj , strč do uľa a zabúchaj, to sa číta na svadbach a praju to mlademu ženíchovi, čo sa práve oženil a načisto osprostel.........filip
@zayl To bola vtedy výnimka, priniesol nám to s tým, že to v ten deň doniesol z Viedne a že aby sme ochutnali, ale myslím, že v čajovom lístku to nepribudlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak len niečo sáčkové, tak cukrom.
Ak ozajstný čaj, tak ničím. Neviem, neviem, čo by to muselo byť za človeka, ktorý by do nejakého gyokura prcol cukor.
(no dobre, do každého nie, minule sme na Dunajskej dostali na ochutnávku niečo, čo bolo prekvapivo sladké aj bez cukru, len si zase nepamätám, ako sa to volalo - ale viem že sa to používa na Budhove narodeniny a dobre to chutilo)
Ach jaj, padawan...
Budhove narodeniny? Pozerám, že čajový sortiment sa tam nejako pomenil, odkedy tam nerobím
a je aj taky vtip, keď maš malý nezúfaj , strč do uľa a zabúchaj, to sa číta na svadbach a praju to mlademu ženíchovi, čo sa práve oženil a načisto osprostel.........filip
A volalo sa to amacha
Iba s medom a citronom
Amacha, jasné, som ja ale hlupák
čaje väčšinou nesladím, ale čierny si semtam prisladím a kamilkový vždy. a čaje mi chutia viac s cukrom ako s medom.
keď nemáme med tak cukrom