Nikdy mi osobne nič zlé nespravili, ale keď vidím ako sa množia, ako sú agresívni a nebezpeční, ako všade chodia v tlupách, ako sa ich všetci boja, ako im štát umožňuje byť takými akí sú, v dôsledko čoho je 20% menšina zodpovedná za 80% kriminality v SR....
Nie sú mi ukradnatí, nie že ich nenávidím ale ani ich nemám rada.
Nepáči sa mi , že nerobia (okrem detí nerobia nič) a stále sa sťažujú , dostávajú byty atď. , ale nehádžem ich do jedného vreca. Stretla som sa aj so slušnými pracujúcimi cigáňmi. Väčšina je však tá horšia.
@sturmer v zivote som v ziadnej osade nebola tych romov ktorych poznam osobne su slusni a pracuju !!!! aj ked sa staraju len o cistotu mesta ale aspon naozaj robia nieco pekne pre mesto
jedna ma bezdôvodne sotila na hlavnú cestu, vo vlaku po mne jeden hádzal guličky z papiera a vykrikoval, že som jeho blonďatá frajerka a niekoľko z nich už malo potrebu prísť pri mňa čo najbližšie a dotknúť sa ma
normálni ľudia mi nevadia.. ale takých čo ma nenechajú pokojne žiť v láske nemám..
spravılı mı to ze smrdıa ako zvery a ja to musım dychat cestou do skoly naprıklad... a vzdy ked sa nahodou objavı nejaky turısta v KE tak sa prepadam hanbou ked tıe opıce po sebe skrıekaju na Hlavnej alebo hocıkde v meste ako keby sme zılı v dzunglı... nech ostavaju radsej doma fakt aspon, ked sa nedokazu spravat slusne na verejnostı. Ale teray myslım na vsetky taketo ındıvıdua.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keby to bolo bez chyb tak by som zahlasoval.
A v tretej...
2: to nemyslis vazne!..
1: fakt.. cela kapota zajebana a este aj blatnik a podbehy....
ps-poznam romov čo su uplne super apoznam neromov čo su horši neš poniektori romovia
Tak to je dosť ťažké ich mať rád...
Nepáči sa mi , že nerobia (okrem detí nerobia nič) a stále sa sťažujú , dostávajú byty atď. , ale nehádžem ich do jedného vreca. Stretla som sa aj so slušnými pracujúcimi cigáňmi. Väčšina je však tá horšia.
*-úvodzovky irónie
a ostatní sú mi ukradnutí...
Samozrejme, že sú medzi nimi aj normálni, ktorí sa nesprávajú akoby sa ešte len chystali zliezť zo stromov, ale tých je minimum.
Takže tak.
normálni ľudia mi nevadia.. ale takých čo ma nenechajú pokojne žiť v láske nemám..
Ja mam tiez nieco ciganske som tak napoli cigan no a ? Poznan ciganov aj tych zlich
ti ma vadia tak sa snimi nevypravam
myslim ze ked sa vie cigan chovat tak je pohode neznamena to ze musi mat kamosov len ciernych
Ja sa zato nehambim kamosom to nevadi
hovoria mi ze ,,rasista" od malicka chodim do skoly s ,,bielimi"
urcite ma neodcudzuju a urcite by som im to ani nedovolil
Zaver:
Myslim si ze napr. keby ste sa topily a nikdo by pri vas nebol okrem cigana
a podaval vam ,,lano" tak by ste sa nechytili pretoze je cigan ze ?
Ti ktory su este pod zakonom a dufaju
ze pride moment a znicoho zbohatnu
tak radcej ignor /nemam nato nervy/