má to aj svoje výhody..najmä prachy...ale aby ma každý deň ktosi rozoberal v časákoch, fotil ma pomaly aj keď serem a slovo súkromie by mi nič nehovorilo..tak isto nie...
slávny? nie, nepotrebujem. známy v určitom okruhu ľudí ktorí sa zaujímajú o veci ktoré ma baví robiť/chcem robiť/chcel by som robiť? áno, pretože to by znamenalo že to čo robím má zmysel (nielen pre mňa)
Neviem , taku slavu aku myslite nie , ja som aj teraz nie slavny , ale znamy a kazdy ma ohovara , ked ste slavny a mate talent vela ludi vas nema rado .
Podla vela aspektov...ak by to znamenalo minimum prace za obrovsku placu tak ano. Ale znamenalo by to stratu sukromia a otravovanie na verejnosti....ale tak podla tohto naroda su slavny aj ucastnici farmy (high5 tomu kto to tiez nepozeral), cize teoreticky by som sa mohla preslavit aj zavodmi na gaucoch dolu kopcom. Alebo by som bola nejaky uplne bezvyznamny hokejista, zrazu by som umrela a vsetci by ma zboznovali a pomenovavali pomne ulice a budovi, aj ked o mne prvy krat poculi zo sprav o mojej smrti..a mohla by som byt uplne blba a zamerat sa len na vonkajsok *smajlik s palcom*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
stačilo by, ak by som bola bohatá, vplyvná a uznávaná