buduci piatok sa chystam prvykrat zit. Zaujima ma ci je normalne, ze grcate na diskoteke? Nechcel by som prist domov ovracany a vysvetlovat to rodicom. Skuste dat nejake skusenosti.
nie je normalne grcat na diskoteke. vsetci hned budu vediet, ze nevies pit a budes na smiech. skus sa najprv opit decentne, nech vidis co to s tebou urobi a postupne kazdy piatok zvysovat davku. grcat rozhodne nie je in, keby ti aj nahodou bolo treba, tak sa snaz to aspon doniest na WC.
@adam74 áno vidno že myslíš rozumne žiť sa dá len z alkoholom bez neho ľudia nežijú ..... Už len to je zábava sa spiť a potom to vyvrátiť a na druhý deň sa smiať stoho ....
@adam74 áno vidno že myslíš "rozumne" žiť sa dá len z alkoholom bez neho ľudia nežijú ..... Už len to je zábava sa spiť a potom to vyvrátiť a na druhý deň sa smiať stoho ....
normalne to nie je.. skus medzi kazdym alkoholickym drinkom vypit pohar cistej vody, nie kofoly ani podobnych sladkych hovadin.. to by si mal mat vacsiu kontrolu nad tym kolko vypijes
@adam74 hej davaj si pozor kolko si toho davas...moze sa zdat, ze si nemal vela a bez toho, aby si este nieco vypil sa to na teba dovali a uz sa nepostavis zo zeme, viem o com hovorim
@adam74 chystam sa prvykrat zit?! ty retard poroadne si prehodnot rebricek hodnot! je ubohe ako dnesna mladez rozmysla...v zivote som sa neopil,teda som nikdy nezil...neznie ti to retardovane?!
Takto. Neviem, aký zázrak si, keď máš 16 a ideš prvý krát žiť, ale ja žijem už 15,5 roka a negrcám tak často, tak 2 krát ročne keď je nejaká črevná viróza, takže pokiaľ nie si chorý, myslím, že tvoje žitie sa zaobíde bez grcania Dúfam, že som ti pomohla s tvojou problematikou
@galinka beriem s rezervou (s tým zmyslom života) ... ale inač sme na tom rovnako ... neviem čo na tom alkohole všetci vidia a ešte koľko peňazí to stojí to môžem ....
tak bol som minuly piatok zit. uz druhykrat. prvy to bolo uplne v pohode. vypil som asi 2x Mojito. nic mi nebolo. druhykrat som uz skusil viac. bolo mi dost zle. Grcal som pred podnikom. Videl som tam vracat jedno dievca tak som sa pridal.
vracat nieco? please ... sukromne max, nepi ked nechces a pi hlavne pomaly a postupne, popri aj nealko ci mineralku ... na vracanie babu nezbalis a vypit vela nie je in (naisto, lebo zvladnem vela a nikoho to nejak extra nepritahuje alebo co),
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
alebo som moc naivná?
Nie, zatknú ťa za to. Celu im môžeš obvracať koľko chceš. Oni si za to platia takých ľudí.
tá dnešná mládež...len by pila ale keď príde rad na grcanie tak to už nie...
Prepáč, ale prišlo mi to vtipné. /moc vtipné/
Máme spoločnú úchylku. O.o
Tento piatok idem znova Yeah
vracat nieco? please ... sukromne max, nepi ked nechces a pi hlavne pomaly a postupne, popri aj nealko ci mineralku ... na vracanie babu nezbalis a vypit vela nie je in (naisto, lebo zvladnem vela a nikoho to nejak extra nepritahuje alebo co),