Viera! Jednoducho IDEA ktorá dáva zmysel celému životu a pre ktorú človek život miluje. Ak človek nemá vieru v nejakú IDEU (jemne v zmysle Platónovskej filozofie) tak potom nastáva často znechutenie.
hlad.
Inak čo ja viem, ráno asi nič, rána sú utrpenie ...skôr počas dní, nejaké svetlé momenty ak hovoríme o vyslovenej radosti zo života a potom
pes, rodina, záujmy - keď sa venuješ niečomu čo ťa baví, tak je radosť žiť
nič.
a to je presne koreň všetkých mojich problémov.
ale v obdobiach keď také niečo existuje je to obvykle nejaká osôbka v ktorej prítomnosti je mi veľmi príjemne.
a potom keď som tri mesiace robil fulltime na svojej hre tak tá myšlienka že "robím normálne fulltime na svojej hre!" tak často fungovala.
V podstate peniaze, aby som nežil ako žobrák a nestresoval sa nad každým eurom...ale napr. dnes to už vôbec nezvládam tú prácu, ani ľudí takže tiež premýšľam či to vôbec stojí za to...
Kedze mi peniaze zarabaju dalsie peniaze, tak sa vzdy zobudzam s tym, ze som bohatsi ako den predtym. Neviem ci je to zrovna motivator vyskocit z "postele" (spavam v hammocku), ale urcite sa vdaka tomu stava lahsie.
@kierkegaard dík za hodnotnú advice @fakecocacolazero good luck @hagelslag keď na to príde, daj vedieť. Poznám v okolí pár skvelých mostov (akože committing double suicide, ale hovorí sa, že keď si spolu zoberú život dvaja budú spolu navždy (v neby, alebo v inom vymyslenom posmrtnom svete) a si nie som tak celkom istý, či by si to so mnou vydržal)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak čo ja viem, ráno asi nič, rána sú utrpenie ...skôr počas dní, nejaké svetlé momenty ak hovoríme o vyslovenej radosti zo života a potom
pes, rodina, záujmy - keď sa venuješ niečomu čo ťa baví, tak je radosť žiť
teraz to je to, ze chcem fakt nieco robit a ze chcem dat pusu @diehard -ovi
a to je presne koreň všetkých mojich problémov.
ale v obdobiach keď také niečo existuje je to obvykle nejaká osôbka v ktorej prítomnosti je mi veľmi príjemne.
a potom keď som tri mesiace robil fulltime na svojej hre tak tá myšlienka že "robím normálne fulltime na svojej hre!" tak často fungovala.
ale väčšinu života nič.
@fakecocacolazero good luck
@hagelslag keď na to príde, daj vedieť. Poznám v okolí pár skvelých mostov (akože committing double suicide, ale hovorí sa, že keď si spolu zoberú život dvaja budú spolu navždy (v neby, alebo v inom vymyslenom posmrtnom svete) a si nie som tak celkom istý, či by si to so mnou vydržal)