Strašne by som chcela isť robíť niečo ako animačný tanec na plážach a tomu veci podobne.... lenže ako sa k tomu dostať ? neskutočne ma to láka, teda vždy ma to aj lákalo ale tento rok som sa strašne nato namotala a po mature by som to chcela vyskúšať....n
Kto hľadá nájde, nepíšeš ale či to má byť športové alebo cetské animátorstvo(tie sú najfrekventovanejšie teraz. skús sa poobzerať po » www.nadovolenke.sk/viewtopic.php?f...
@11deniska03 v prvom rade nečakaj že hneď nájdeš miesto v dobrom hoteli, na to treba skúsenosti, musíš sa osvedčiť a animátori sa v hoteli delia na skupinu ktorá zabezpečuje program pre dospelých a na miniclub, pre deti, potom na aktivity kde nepotrebuješ nejaké špeciálne skúsenosti, napr. volleyball, boccia, šípky, vodné polo atď. a potom tie, ako je asi zumba, latino, jazykové kurzy, aquagym, kde vyberajú ľudí ktorí sa v tom vyzanjú, majú za sebou nejaký kurz a niekde sa to dá aj naučiť za behu (na školeniach čo sú mimo sezónu). Problém je v tom, že toto je v každej krajine a v každom hoteli strašne individuálne, v prvom rade musíš výborne ovládať angličtinu a ešte k tomu ďalší jazyk podľa klientely hotela (napr. v hoteli kde je polovica slovákov vieš po slovensky a p anglicky a máš vyhrané)...ale tiež neviem ako to prebieha s cestovkou, kde sa vybavujú papiere, lebo fakt, každá krajina, každý hotel, každý entertainment team vyžaduje niečo iné.
Ak si sa cez leto na to namotala, tak cca vieš ako taký team funguje, ale zas sa vraciam k tomu že je to individuálne, málokedy sa dostaneš bez známosti tam kam chceš, chce to ani nie tak skúsenosti ako získať si ľudí (to sú potom značenia a krúžkovanie cez HolidayCheck, ale to je už zas o niečom inom)... a pointa? že sa nedá presne poradiť, kde a ako...proste hľadať, na stránkach hotelov, recenziíí, cestoviek...dobré je potom nejaký kontakt na ľudí čo tak už pracujú, ak nemáš tak ti hodím aj dvadsať a vybrať si krajinu keby niečo, TS
no veď podľa mňa najviac cestovky... veď práve v tých hoteloch máš kopu týchto animačných programov. len potrebuješ vedieť aspoň angličtinu na takom komunikačnom leveli plus ešte nejaké kurzy absolvovať, ale to si ťa oni zaškolia.
teraz podľa mňa už nič moc nenájdeš, ale na budúci rok pred sezónou, niekedy marec/apríl, pokukaj stránky cestoviek, všade musia mať také, že "kariéra" a tam
Toto vacsinou zabezpecuje prostaff.sk .. podla ponuky hotelov im dodaju animatorov. Ale ja ich strasne obdivujem,ja by som sa na to nikdy nedala, vstavaju prvy,cely den na nohach a idu spat az neskoro v noci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dobrovoľné animatorstvo: » www.katolickenoviny.sk/35-2012-ako-sa-...
školenia animátorov: » www.prostaff.sk/sk/Skolenia-ani...
Ak si sa cez leto na to namotala, tak cca vieš ako taký team funguje, ale zas sa vraciam k tomu že je to individuálne, málokedy sa dostaneš bez známosti tam kam chceš, chce to ani nie tak skúsenosti ako získať si ľudí (to sú potom značenia a krúžkovanie cez HolidayCheck, ale to je už zas o niečom inom)... a pointa? že sa nedá presne poradiť, kde a ako...proste hľadať, na stránkach hotelov, recenziíí, cestoviek...dobré je potom nejaký kontakt na ľudí čo tak už pracujú, ak nemáš tak ti hodím aj dvadsať a vybrať si krajinu keby niečo, TS
no veď podľa mňa najviac cestovky... veď práve v tých hoteloch máš kopu týchto animačných programov. len potrebuješ vedieť aspoň angličtinu na takom komunikačnom leveli plus ešte nejaké kurzy absolvovať, ale to si ťa oni zaškolia.
teraz podľa mňa už nič moc nenájdeš, ale na budúci rok pred sezónou, niekedy marec/apríl, pokukaj stránky cestoviek, všade musia mať také, že "kariéra" a tam
Toto vacsinou zabezpecuje prostaff.sk .. podla ponuky hotelov im dodaju animatorov. Ale ja ich strasne obdivujem,ja by som sa na to nikdy nedala, vstavaju prvy,cely den na nohach a idu spat az neskoro v noci.