škoda, že sa mi nedaju mazať priateľia, ale ono to vlastne je dojebane stále.........strč sa aj s tou hermafroditkou, husou gagotavou do riti....filip(grc(
@tomas vsak tie jeho blogy 1-8 ci kolko ich to je, to je uplny masterpiece pozemskej beletrie viem, ze prozaik je moc vseobecne a basnik uplne nevhodne nanho...ale filozof/esejista tam nebolo, tak som dal toto
@mielikki ano, aj spravit radost (vlastne to, aby si sa nestazovala, som tym nesledoval, skor len tu radost )
ty si taký kkot, @etelnair je tvoj kamoš a ty tu ideš na neho písať take jeby , prečítaj si jeho webku..........druhý raz sa poraď so starším, keď sem niečo chceš napísať......filip
@antifunebracka ja tak milujem to slovooo .... to mi pripomenulo, jak niekde neviem kto neviem kedy ku neviem ktorej fotke (ale asi courtneylovegrunge) mi napísala...ty lichotník ... a stále ma to slovo pobaví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
3. @mm47
4. @sajuri007
2. neviem
3. @etelnair
4. @zajko30 a jeho Mario
2. @igilik
3. @kolini
4. @rocklauren chalana neviem posúdiť
4. @charlie007
2. tých je viac a žiadne nicky neviem naspamäť
3. netrápi ma !
asi @billiejean
@mm47
nesúdim podľa vzhľadu
2---
3.@zajko30 @etelnair
4.@pumaamravec
@pubertostlacitelny jeho možnosti v anketách
@h8u taký výrok čo chcela jedna baba poradit ako vyznat chalanovi lasku a h8u ju tak krasne odbila
Bloger: Ťažké rozhodnitie, lebo sa to pravidelne mení. Z chalanov asi wewo a azel, z dievčat... hmm, popolcatko a otvoreneokno.
Podrypovák: Etelnair
Najkrajšia osoba: Vážne nemám šajnu.
Dodatok: A ty si nejaká nová piča? (@fxx )
@pubertslatinocelny
@sajuri007
2. najlepší spisovateľ (básnik, prozaik a čo len chcete ) birdzu - @xhtml
3. najväčší podrypovák/ podrypováčka birdzu @tomas
4. najkrajší chlapec/ dievča birdzu no @bryndzula no a inac asi @mielikki (vcera sa stazovala, ze ju na podobne posty nezvykneme obsadzovat
Dodatok: najlepšia hláška prečítaná na birdzi - neviem, jaj, ved praveze viem - niektory z xhtmlovych blogov
.. inak k téme.. neviem si vybrať
Inak s tou sajuri som na pochybach , je tu vela peknych ale nukalo sa mi ju tam tiez dat.
@mousisitka
no tak sa z toho poserkajte no zase romanko nieco vypotil
v možnosti 3 jednoznačne @kolini a @tomas
filip
ďakujem ti pekne
škoda, že sa mi nedaju mazať priateľia, ale ono to vlastne je dojebane stále.........strč sa aj s tou hermafroditkou, husou gagotavou do riti....filip(grc(
@mielikki ano, aj spravit radost (vlastne to, aby si sa nestazovala, som tym nesledoval, skor len tu radost )
ty si taký kkot, @etelnair je tvoj kamoš a ty tu ideš na neho písať take jeby , prečítaj si jeho webku..........druhý raz sa poraď so starším, keď sem niečo chceš napísať......filip
2. @sentaro @kissmeplease @skellington666 @ohavnost @side3
3. @rad šejnič
4. @anarchylove / @tikalok @sentaro @cerstvydospelak @antifunebracka @kolini @nonormal @mezomus .... asi dosť
ale viem, že som niekoho vynechala, len neviem koho
2. @sugy1
3. @etelnair @kolini
4. neviem
2. najlepší spisovateľ (básnik, prozaik a čo len chcete ) birdzu- podla toho koho blog čítam najčastejšie tak @uggla
3. najväčší podrypovák/ podrypováčka birdzu- je ich tu dosť
4. najkrajší chlapec/ dievča birdzu- aj tých je tu dosť, nebudem menovať aby si o sebe veľa nemysleli
Dodatok: najlepšia hláška prečítaná na birdzi- tak asi hocičo od @camilla
2....
3....
4.ssajmonn
však ty stále
hyhyhyhyhy..............vtip storočia
filip
2. @ericca
3. @vampiresister666
4. @ericca / .. chalan asi né xDD
2. @bonita @stenatko @radiophonic
3. @mm47 ( prepáš drahý M )
4. už som to raz dnes menovala -,-
2. fuu nevime necitma uz blogy moc teda vobec..
3.@kolini a @zajko30 zvlastna dvojka D
4. hmm nota nrpoznam nicky si nepametam len take cosi spomeniem sympaticky/a mne je rysava ako vtej jednotke auz neviem neviem nicky
a ten dodatok: no takze hlaska od @matus123 @zajko30 @antifunebracka
veru tak @kolini -ho som mal v piateľoch, dojebal mi webku, moje blogy, fotogalérie, statúsy a mnoho ďaľšieho!!!l
nakoniec ma cielene zosmiešňovať a vyhrážať sa mi!!!....filip
teraz už verim, že to bol zámer
hmm nevies cosamu stalo ...!
no sa potentuj z toho pubertoslacitelneho
2. @emulienkaa
3. @antifunebracka (ale v dobrom!)
4. @jubko
a hášok tu bolo veľa, nanešťastie si ich už nepamätám :/
2. @kemuro
3. @kolini
4. @naivemutant / @nutini
Dodatok: najlepšia hláška prečítaná na birdzi : Oblial som si okuliare čističom na striebro dajú sa ešte jest ?