Thinspiration podľa mňa nie je podporovanie porúch príjmu potravy ako je pro ana a pro mia .. Je v tom trochu rozdiel .. Nie je to komunita. je to skrátka inšpirácia pre niekoho aby so sebou niečo robil.. ale nehovori o sposobe chudnutia a pod. Je to to iste ako ked vidite babu na ulici, ktorej perfektne sedi nejake oblečenie a viete, že vy si to nemožete dovoliť . Vtedy prestanem mať chuť na syr s hranolkami a dám si radšej niečo výhodnejšie pre moj organizmus. Určite som radšej ked vidim thinspo stránku ako nový článok o žene ktorá váži 300 kíl a túži vážiť tonu a patrične k tomu sa tak aj správa a stravuje. Takýmto ludom by som to vylepila po kuchyni . I ked pochybujem že sa im dá po nej ešte pohybovať.
ano a potom sa budu peniaze minat na liecenie ludi, ktori si za to mozu sami.. nech si robia co chcu, ale potom ked budu mat zdravotne problemy, nech si to platia z vlastneho vrecka!! Kolko ludi nema na lieky, zdravotne ukony atd.
Prvý krát počujem o tomto štýle (takže som si to vyhľadala na google.sk). Kým som nevidela fotografie, myslela som si že sa opäť jedná o nejaký štýl hudby alebo obliekania. Potom som tam videla chudé i normálne polonahé dievčatá - to ma hneď odradilo.
Páči sa mi, keď má dievča normálnu alebo chudú postavu, ale nie toto... Napr. ja som so svojou postavou konečne po roku spokojná :p
ja čo som našla na internete obrázky alebo blogy, tak to bolo skôr o zdravej strave a cvičení, obrázky pekne chudých a vyšportovaných dievčat a nie tie kostry, čo som tu videla od teba
@wewo thinspiration sa týka hlavne dievčat trpiacich anorexiou (takže to ničí zdravie ) síce ide o inšpiráciu na schudnutie ,ale ak si zväčša všimneš (keď si zadáš thinspiration vyhodí ti to len veľmi chudé dievčatá ,ktoré samé trpia anorexiou - väčšinu anorektičiek čo poznám chce byť thinspo pre niekoho iného; aj ja som chcela )
@20 krásne @natyfuckingo tebe sa vôbec niečo páči ???? (veľa vecí čo mám ja rada okomentuješ grc ,fuj a podobne )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A teším sa, kedy nejaká skupina ľudí príde s propagáciou smrti, to bude ešte len sranda.
ale ja to chápem, sme na birdzi, tu sa nič netoleruje a už vôbec nie sloboda vôle nech každý žije a vyzerá ako chce, preboha
» diva.aktuality.sk/clanok/34823/si...
Súhlasím
Páči sa mi, keď má dievča normálnu alebo chudú postavu, ale nie toto... Napr. ja som so svojou postavou konečne po roku spokojná :p
Som rada ze taketo obrazky ma uz nedokazu rozhodit
@20 krásne @natyfuckingo tebe sa vôbec niečo páči ???? (veľa vecí čo mám ja rada okomentuješ grc ,fuj a podobne )
ja už nie som pro-ana ,ale stále sa mi to páči