Zdravím, som v predmaturitnom ročníku a tak je pomaly čas romýšľať nad výškou... som si istý, že chcem študovať IT, resp. IKT, najlepšie programovanie a preto by som potreboval pomôcť aká škola je tá pravá... aktuálne sa rozhodujem medzi slovenskou techni
Ako vravis, FIIT STU spolocne s FEI STU su jednoznacne najlepsie, ale aj najtazsie, mozno najtazsie fakulty na celom slovensku zo vsetkych odborov...FEI prijima vsetkych, na FIIT tiez nie je problem sa dostat, naopak udrzat sa na nich uz problem je, zalezi od teba ako si veris, ako velmi ta to bavi a kolko casu si tomu ochotny venovat. Ja som si namiesto tychto vybral fakultu hospodarskej informatiky na ekonomickej, nie je to taky hardcore, a absolventi maju takisto bezproblemove uplatnenie a zarobky niekde medzi top 7 fakultami na slovensku, aj ked samozrejme, na FIIT sa nechytaju.
Mám úplne rovnaký problém Chcem študovať IT a rozhodujem sa medzi rovnakými školami, no myslím že na STU nemám tak preto zatiaľ vyhráva u mňa Žilinská..
Na STU by som nešiel aj keby má dekan alebo kto zoberie bez skúšok a pošlem pre mňa zláty koč so záprahom.
Žilinu nekomentujem, viac ekonomiky ako informatiky, počul som o tom ako to tam chodí dosť, nato by som nervy nemal. Jedine kde sa oplatí ísť je Česko ak chce niekto naozaj kvalitne vyštudovať hlavne ak sa jedná o Brno. Ináč podľa štatistík vychádza UK lepšie ako STU.
A keď si hore spomenul štatistiky, tak to, že budeš mať titul z nejakej STU na papieri ti vedomosti samo nepridá a keď budeš mať v hlave na** tak si môžeš so štatistikami s prepáčením povedané vy** r**.
do Česka na školu asi nechcem ísť, na to nemám guľky i keď nad Brnom som aj ja rozmýšľal a je jasné, že školy tam sú lepšie čo sa Slovenska týka tak v tom mám trošku haluze ohľadom BA a udržania sa tam, veľa ľudí už v prvom ročníku skončilo s FX čo som pozeral aj na iných fórach, že je to tam fakt brutus a fakt si netrúfam teraz povedať či na to mám alebo nie, ZA vyzerá byť viac pohode asi ale do BA ma lákajú väčšie možnosti možno a navyše narozdiel od ZA tam by som mal už aj zariadené ubytko tak aj preto BA hrozná dilema a ďakujem teda za všetky odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ked chces robit normalne IT, tak chod na cistu informu.. (alebo siete)
z hospodarskej z teba nebude poriadny informatik, ani ekonom..
ked chces potom slabsiu informu, tak si vyber slabsiu skolu..
neviem ako je v BA, ale viem ako v ZA, ak by si sa chcel niečo spýtať, napíš TS, ak budem vedieť, odpoviem
Žilinu nekomentujem, viac ekonomiky ako informatiky, počul som o tom ako to tam chodí dosť, nato by som nervy nemal. Jedine kde sa oplatí ísť je Česko ak chce niekto naozaj kvalitne vyštudovať hlavne ak sa jedná o Brno. Ináč podľa štatistík vychádza UK lepšie ako STU.