Celkom rada varím ale aj tak radšej pečiem myslím že každému asi dojde prečo =D ale tak keď by som si mala niečo uvariť z takých normálnych jedál nemám problém ale zas neviem vyvárať nejaké špeciality
som niečo medzi treťou a štvrtou odpoveďou, bližšie k štvrtej.
už dávno som sa posunula od pečenej kačky (trochu zlozitejšie) ku kuracím prsiam v kokosovej omáčke s chilli, bazalkou a karí pastou (zložité, čo sa týka vyváženia ingrediencií).
robím si imidž človeka, ktorý vie navariť len čaj, ale popravde zvládam väčšinu jedál, keď mám recept, prípadne mi to raz niekto ukáže...problém je v tom, že ma to ale sakramentsky nebaví, takže radšej budem týždeň na polievkach a rožkoch, než by som mala niečo navariť
ale snazim sa to naucit .... no vacsinou inak ako katastrofou to nedopadne ... doma mam zakazane varit lebo som uz vela hrncov znicil ... napr ako som spaleniny z teflonoveho hrnca umvyal dratenkou ... samozrejme aj pri teflonovej panvici sa to stalo tiez ( stare dobre komunisticke smaltovane kuchynske sady ) a nie raz a asi ani poslednykrat neviem preco je to tak ... proste mne to v kuchyni nejako vobec nedava zmysel neviem varit ale snazim sa naucit sapon nieco ( okrem prazenice a parok ) aby som prezil
Hej hej, tie jednoduchšie jedlá, ako tie cestoviny, mäso, vajíčka, ryža... Ale omáčky som ešte nerobila, ani polievku a také väčšie pečenie. Ale piekla som sama kakaové sušienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale to je asi mimo temy...
sak cojaviem. mama vie varit
Zatiaľ sa nikto neotrávil
už dávno som sa posunula od pečenej kačky (trochu zlozitejšie) ku kuracím prsiam v kokosovej omáčke s chilli, bazalkou a karí pastou (zložité, čo sa týka vyváženia ingrediencií).
občas sa zadarí, občas menej... záleží aj od nálady a od sporáka!
Najlepsie nam to ide s Tomasom. Pangasius na kofole s hubami je ina vec...!
A vsetko furt len od oka riesim. A dnes som od oka poriesila take halusky, ze konec....
na takú alchýmiu, akú spomínala @grietusha som sa ešte neodhodlala..
Som schopná uvariť všetko