Takže čaute som chalan a mám 15 rokov a chcel som sa opýtať či by ste my neporadili ako sa stať hercom lebo to je môj celoživotný sen byť slávny o to bohatý my ani toľko nejde ale slávny áno a chcel som sa opýtať či volakto nepozná volakú Slovens
najlepsie ako sa dostat do serialov je vediet hrat tancovat spievat recitovat a idealne je dostat sa na vsmu a spravit ju potom uz sa lahsie dostanes do serialu
no len tak by ta nedosadili, ver tomu treba na sebe makat, hrat ci uz v divadle alebo v inych hereckych kruzkoch, ako pise @denix , a vystudovat dobru skolu ! idealne VSMU.. ale tam by som ti neradila ist na konzervatorium ak tam uz nahodou nie si... nie je to take lahke ako si myslis ..
hercom? uff, nestačí vedieť pekne recitovať, hrať na nástroj, spievať, alebo čo to už tam uvádzaš, herca musíš mať v sebe A keď ho nemáš, keď si sa tomu nenaučil buď niekde na ZUŠ-ke alebo niekde v Ochotníckom divadle, tak také ľahké (VER MI) to mať nebudeš. Herectvo vôbec nie je ľahká záležitosť, ľahké to môže vyzerať (a to je už umenie) ale tak jednoduché to nie je a ani známosti ti nepomôžu, lebo keď si predstavíš, koľko hercov je na Slovensku, koľko ich hrá v Paneláku, v Ordinácii, či čo to je... a koľkí sú ešte v divadlách strčení a koľko je divadiel.. no.. ja mať taký sen, tak som aspoň trošičku reálna. A keď už tak, tak skús okrem ZUŠ-ky, ochotníckych divadiel aj reklamné agentúry - resp. tie, ktore vytvaraju a tocia reklamy do TV...
ty si fakt myslíš, že niekto z nich by ti pomohol? pokiaľ nie si niekoho rodina alebo fakt dobrý kamoš tak sa s tým rozlúč to už radšej skúšaj tie agentúry a castingy, ak máš fakt také predpoklady, ako si myslíš, že máš, tak si ťa všimnú
radšej sa nauč dobre po anglicky, vyštuduj dáky gympel, alebo konzervu, a potom na herectvo chod do ameriky študovať..tu byť hercom je podlľa mňa o ničom
tvoj celoživotný sen je byť slávny?? Si exhibiconistický extravert stačí ti sa prihlásiť do reality show.ten vek máš skutočný ? Ked to chceš robiť pre slávu rovno nato zabudni. . Bud to v sebe máš alebo nie,ale ked čítam ten dôvod pochybujem
Aj ja mám 15 a chcem sa stat hercom takže som si poštudoval čo a ako . Takže na Slovensku sa to tebe ani mne neoplatí tu nikdy nebudeš slávny iba ak pojdeš na gymnázium a stade bud na herectvo do Bratislavy alebo hned do Usa konkrétne v Los Angeles . Ja chcem íst na gymnázium a potom na herectvo a chcem sa uplatnit v zahraničí v hollywoode . Tam je hercom najlepšie si myslím Dobré je aj ked máš niaké diplomy za recitáciu alebo za hranie v divadle a tak to máš bonus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov